Želatínový stužovač

katchikatchi 21. augusta 2018 o 11:09

Potrebujem poradit ohladne žel. stužovača za studena od Dr.Oetkera. Na obale sa píše že prášok vymiešať v 100 ml vody a ak som to správne pochopila tak šlahačku prišlahať po častiach do tejto želatinovej zmesi. Ale čítala som že niekto to robí aj opačne, že tu zmes rychlo vleju do šlahačky ale bojim sa že sa urobia hrudky. Aký postup máte vy?

@zareaguj


5 odpovedí:
  • babidka - fotkababidka 21. augusta 2018 o 17:00

    Ja ho prilievam do slahacky.Prvykrat sa to stalo pre moju mojou zabudlivost a tak som zistila, ze je to vlasne jedno:-) Ked je slahacka hotova , pomalicky prilejem stuzovac a este preslaham. Ale kamaratka , ktora pekava ovela viacej ako ja , tvrdi ze jej sa viac osvedcilo striktne dodrziavat navod.
    @zareaguj
     1x evanaaa
  • sovka62 - fotkasovka62 22. augusta 2018 o 17:02

    Prvý raz som návod prečítala zle a všetku želatínu som naliala naraz do vyšľahanej šľahačky. Narobili sa v nej hrče a nedala sa použiť. Odvtedy len podľa návodu a som spokojná.
    @zareaguj
     1x babidka
  • používateľ nemá avatarmotyka 24. augusta 2018 o 21:54

    Ja po po lyžičkách do šľahačky a vždy mi to vyjde.
    @zareaguj
     1x babidka
  • používateľ nemá avataralina598 26. augusta 2018 o 18:55

    Dodržiavanie postupu podľa návodu sa aj u mňa osvedčilo☺prajem príjemné pečenie☺
    @zareaguj
  • denyany - fotkadenyany 1. septembra 2018 o 12:29

    Ja prilievam stužovač do šľahačky alebo tvarohového krému. Prilievam pomaly za stáleho šľahania na strednej rýchlosti. Hrčky sa mi neurobili ani raz a to som za posledný mesiac piekla 4 torty.
    @zareaguj
     1x katchi


Pridaj komentár do diskusie:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist