Nápoje

Zdravý prírodný nápoj

betka01 - bez fotkybetka01, 31. augusta 2014

Ahojte, čo hovoríte na takýto nápoj ? Som dosť veľká fanúšička bylinkových - ovocných čajov, preto ma veľmi zaujal, keď vidím to zloženie tých exotických prísad. Čo si o tom myslíte ?
 www.energiabhip.sk/n/pink-pre-zeny...

@zareaguj


Diskusia k téme

32521_1358865546 - profilový obrázok
lba
lba
Byznis...zostaňte pri Vašich čajoch
1x vini55
betka01
:D nie nechcem, len ma to zaujalo, lebo viaceré tie rastliny poznám a používam a tu sú tak pekne pokope spolu s vitamínmi, minerálmi atd... Ešte som nevidela taký nápoj. Ono biznis sú aj bylinky, ktoré si kupujem samostatne, čo dnes nie je biznis? Mi vŕta v hlave, či nehodiť moju čajovú ,,kariéru" za hlavu a radšej piť niečo takéto :D
svedka
30vreciek za 45 €...to si radsej kup multivitaminy na 3 mesiace -balenie,zensky caj,detoxikacny a neviem este aky a kazdy den striedaj a aj tak usetris polovicu...
1x malusa
betka01
Áno tá cena zrovna nízka nie je. Ale keď si to tak rozpočítam, 1,50 euro jeden nápoj a pozriem si to zloženie, tak mi to nepríde také strašné. Toľo ľudia dnes dajú za 1 hnusný energetický nápoj.
julica
Blbosť - navyše aj s farbivami a arómami, bez uvedenia presných pomerov dávok a denných odporúčacích dávok. snaha evokovať v našich mysliach niečo ako ženský problém, ktorý vyrieši ženský nápoj.
1x kaia
betka01
Hej, prírodné farbivá a príchute, to nie je nič strašné, bodaj by všetky nápoje mali také. Dôležitejšie je, že neobsahuje konzervanty. Ale tie denné dávky by tam mohli byť, to sa mi nepáči. Sú tam len niektorých vitamínov a minerálov, ale tých je tam fakt požehnane. Ako blbost by som ho neoznačila, keďže sa trošku orientujem v bylinkách a plodinách, pozriem to zloženie a viem, že blbosť to určite nie je. Blbosti sú coca coly, ice tea-čka atd. :) Asi mi to nedá a vyskúšam to
radost
trošku z nadhľadu:
moja 93 ročná svokra..ani 86 ročná matka-nič také nikdy nepoznali..nepili..len obyčajné čaje z bylín-čo im ponúkla príroda naokolo..
pravdou je..že vlasy už nemajú pekné..neviem ako tú hormonálnu rovnováhu..občas možno mávali depky..proste-život..:-)
biznis
od jari do jesene chod vo voľnom čase do prírody-zbieraj-suš..a var..
dúfam-že úsmevom rozjasnila som ti tvár..
:-)
alena45
ale veď keď chce, nech si kúpi, ľuďom sa stále vnucuje, že aj zdravie sa dá kúpiť. To je blbosť. Ale aj tak kupujú.
marta5
Dobrý večer,mám rada prirodné čaje-na zahrade mám medovku aj mätu 2 druhy,občas si uvarim čaj.Už som si nasušila na zimu sa zide.Najviac sa potešia moji známi ,keď im občas zanesiem svieže bylinky.Som rada,keď môžem niečim potešiť.Mám aj materinú dušku-no nie som si celkom istá,či je to tá pravá,tak ju mám pre vôňu a krasné kvietky na jár.Všetkým želám krásny neskorý večer.
huck
:) mile moje varechačky a to ešte s prirodnej lekarne nie je spomenuta lipa, šipky, myši chvostik, žihlava, maliny, jagodove listy, baza, bazalka, pupava, kamilka, nechtik, slez, kostihoj, praslička, repik, skorocel.. atd...atd... A lekaren je všade okolo nas, čim vybehneme do zahrady, alebo poza humna do prirody... Dakujem! Verim bylinkam, hlavne ktore nazbieram a nasušim sama .A aa, vynimkam (mimoriadne) všetka čest. Každy z nas je svojho tela -zdravia hospodar.
1x ivet74