Varenie

Zas som medzi vami....

elisticka - fotkaelisticka, 6. februára 2011

@janger a dievcence co som vam chybala tak len preto ze zas som mala prechodny pobyt spital...a uz mam aj operaciu za sebou a zotavujem sa ..dufam ze sa mi podari zas pridavat krasne receptiky len to troska potrva....dakujem:-))

@zareaguj


Diskusia k téme

frezia68
Tak vítaj a skoro sa vyzdrav a dostaň do lepšej,ako pôvodnej formy :-))))) veruže si chýbala.
julica
@elisticka , to si bola zase na operácii? držím palce pri zotavovaní. ja som bola v decembri a bolo to dosť hozné vďaka jednej spolupacientke, ktorá bol ataká nenávistná, že každých päť minút stláčala zvonček. Najskôr si za poskoka vybrala mňa a nedala mi pokoja, až kým mi spolupacienti z iných izieb nepovedali, že už aj v inej izbe takto terorizovala... bolo to strašné, pre mňa ani tak nie, ja mladá som vydržla nespať tri noci, ale spolupacientke so SM to nerobilo veľmi dobre...
marcy
ufff,drina s takou spolupacientkou ...ja som v januári na druhý deň zostala po operácii sama a tak to bolo až dokonca.Bola som unavená a Slovenský rozhlas po drôte mi bol najlepší spoločník,sestričky sa starali perfektne :-))
marcy
držme sa dievčatá,aby sme na jar boli fit :o)))
janger
@elisticka , fajn, ze sa uz zotavujes. Tak sa drz! Uz sa tesime na dalsie tvoje pekne receptiky a vzdy mile slovo :-). Pozdravujem.
elisticka
dakujem dievcence....no veru aj ja som mala pacientku co som obsluhovala...a nam uz v Tn rozhlas zrusili ale mala som radio so sebou no skoda ze nie net ten mi chybal najviac.....
marianne69
.. aj ja ti prajem, aby si bola coskoro fit a pridavala receptiky v zdravi a v pohode:-)
mata3636
aj ja prajem skoré uzdravenie. aj ja som bola nedávno v nemocnici, 6 týždňov, pustili ma 22.12. a tiež som mala šťastie na také pacientky, ktoré každú chvíľu volali sestričku, celé dni a noci jojkali a vykrikovali. našťastie boli na vedľajšej izbe, ale aj tak sme všetci všetko počuli. a ako sme boli radi, keď tú "ubolenú" pacientku pustili domov :)) lenže poobede prišla nová a bola ešte horšia :(( ach jaj, nemocnica nikdy viac.
katamama
Nuž teda nech sa ti darí,aby si už nemusela dlho vidieť nemocničnú posteľ z blízka,pokiaľ viem, bola si nedávno v nemocnici a teraz zas...
jody
Vitaj a vela zdravia! :-)
dorisa
Aj ja ta oficiálne vítam,aj ked sme boli v spojení, viem, že nie je to len tak švihnutím prutika zas,ako bolo,ale určite sa skoro zregeneruješ a ako vidím, už aj pečieš veselo.
zitar
@elesticka , prajem Ti, aby si bola čo najskôr fit a mohla prispievať dobrými receptíkmi
sovka62
Elisticka, vitaj späť, prajem skoré uzdravenie a nech to bol posledný pobyt v nemocnici. Tiež som si tam viackrát užila a dúfam, že sa tam nebudem musieť vrátiť, keď ma už má trafiť šľak, tak presne a dokonale.
alexola
ja som mala v nemocnici v 2008 na izbe pani, ktorá ale NEUVERITEĽNE chrápala... :) až ma v noci prišli budiť sestričky, že vraj ako tam môžem spať... Prajem rýchle zotavenie po operácii a veľa chutných receptov :))
akned
Elisticka, vitaj späť, prajem rýchle a skoré uzdravenie.