O Varecha.sk

Vyuzitie varechy, alebo ako skontrolovat komentare

francuzska1 - fotkafrancuzska1, 23. februára 2013

ahojte varechaci, chcem sa spytat, ako zistim, ze niekto okomentoval moj koment, nemam teraz na mysli, ze ked ja pridam recept, ale moj koment pri cudzom recepte;-))) ? ja si totiz nepamatam kde vsade som nieco komentovala a keby niekto po mne nieco chcel ako na to dojdem??? mozno vy skuseny varechaci mi budete vediet poradit;-))) dakujem vam za odpovede;-)))) a pekny vecer vsetkym prajem!!!

@zareaguj


Diskusia k téme

misladelka
Ahoj,v tomto ti, žiaľ, neporadim , ale tiež by ma to zaujímalo, rovnako ako ten tvoj fotorecept francúzskych smotanovo cesnakovych zemiakov, to gratin neviem čo :-)
aroooo
no nijako, len si musíš spomenúť.... a vrátiť sa na to miesto, kde si komentovala, taká funkcia tu dúfam zatiaľ nie je.
andreac
@francuzska1 , najjednoduchšie je to zistiť prostredníctvom vyhľadávania Vášho nicku (cez políčko vyhľadávania v záhlaví - hneď vedľa loga "Varecha.sk"). Redakcia
tomas
myslíme na to. chceme vás prekvapiť aj touto vecou.
francuzska1
to by bolo super! prajem vam vela elanu a plne zdravie a tiez nech sa vam dari!!! dakujem @tomas +kolegom z tvoriaceho timu;-)
45678
@tomas pekný a úspešný týždeň želám, celému tímu :-))
evanaaa
Teda, @tomas to by bolo dobré, mnohokrát mám dotaz, a neviem, či mi bolo odpovedané, myslím, v komentári, lebo si nespomeniem, kde to bolo, pri akom recepte, potom sa musím vracať ajk niekoľko dní dozadu, a aj tak to mnohokrát už nenájdem. A ešte by sa zišla " funkcia opráv" textu, ako napr. aj na FB, tam ak napíšem komentár, môžem sa po odkliknutí k nemu vrátiť a opraviť ( alebo aj zrušiť) ho. A veľmi pekne ďakujem za všetky služby, ktorými vylepšujete náš "život" tu na Vareche!
evanaaa
A ešte @tomas , alebo redakcia - dali ste nám pekný dar, ale zatiaľ len taký " danajský", lebo nie každý vie, ako postupovať pri Tajných správach, nemohli by ste to sem dať, nie každý chápe ? Tak ako aj keď ste uvádzali novú KK. A prečo sa Registrovať, veď službu využívajú ( aspoň si myslím, že budú) len zaregistrovaní na Vareche ?
francuzska1
presne prave preto sa pytam @evanaaa ;-) ja si zatial, aspon si myslem dobre pamatam, ale niekedy sa moze stat, ze zabudnem... a ked clovek s niekym nieco diskutuje a on odpovie neskor, o niekolko dni trebars, tyzdnov, nechcem to ako keby odignorovat;-))) a co sa tyka modifikacie komentov to je u mna pol na pol, lebo nechcem, aby niekto menil uz rozbehnutu diskusiu... ale zasa opravit hrubku, slovo, to je ok..;-))))