Rôzne

Vyskúšajte si tento test

arasidka - fotkaarasidka, 8. marca 2012

 link.azet.sk/?link=http%3A%2F%2Fzena.centrum.cz%2Fvo...



Aj ja som sa otestovala, z 3O otázok som správne odpovedala na 17.No - nedopadla som najhoršie ! :)

@zareaguj


Diskusia k téme

zvoncek
vôbec sa nepovažujem za dobrú kuchárku, ale získala som 25 z 30 t.j.
80%,
trencanka
Tak ja som dopadla tak ako som ocakavala 26 spravnych z 30! Ale citila som sa na spravnych 30 :))
viera1
Aj ja 29 bodov,xixi,nevedela som,čo je cmunda,ale už viem !
sovka62
Ja som celý život zvedavá ako opica, ak počujem nové slovo musím zistiť čo znamená, takže všetky slová v teste som určila správne, výsledok 30.
klaura
28 ... tá kaplická cmunda ... tá ma dostala ... a ešte ... už ani neviem čo ... :)
arasidka
Noooo.....ste dobrí, naozaj. Pre mňa bolo toho viacej cudzieho, ale človek sa učí celý život. Ozaj, tá cmunda mi pripomínala nejakú ženu, ktorá je veľmi maškrtná, až nekontrolovateľne :))))
arasidka
Sovka, tak teda gratulujem, tento test mi poslala moja švagrinka z Trutnova, musím ju nasmerovať na varechu, nech sa poteší.
evanaaa
Ja len 26 - ale v alkohole sa nevyznám, neuhádla som to víno a ešte jeden alkohol, ani tú cmundu, no ale už viem.
irenaw
27 idem s dobrým pocitom spať :) nevedela som cmundu, beaujolais a to posledné neviem. @sovka62 si super "smekám klobouk" :-).
stefanm
...ja som vedel (!) len ten bourbon . Fakt . Ostatné som uhádol !!! :)
stefanm
...a ešte by ma zaujímalo , kde urobila @redakcia chyby , že nemala plný počet bodov?!?!Ak odpovie : whisky,víno - n e v e r í m !!! a pravdepodobne opustím túto stránku . :)
havino
29, nevedela som to víno, zbadala som burčák, to poznám, klikla a zle , o tom druhom som síce už čítala ,ale nepoznám ho,ani ten listopad som si neuvedomila veru
havino
a tu cmundu som len tak trafila, nevedela som čo to je
viera1
Zábavné je,že v úvode píšu,že sa máš otestovať,či si dobrá kuchárka !?To by asi musel byť iný test,nie ?No ale na zábavu dobré.
afataga
mne to poslal kamarat z ceska, mala som 29 ale podla mna to ani tak nie je kucharsky test ale skor kulinarsky
wegar
29 správnych, zmiatol ma bourbon. Prikláňam sa k názoru afatagy. Je to skôr gurmetský test, než o dobrých kuchárkach/-och.
sovka62
@alena45 , bourbon nie je škótska whisky, ale americká a naozaj ju robia z kukurice. Ak už mám vypiť pohárik tvrdého alkoholu vyberiem si whisky, ale určite škótsku alebo írsku, bourbon je len nepodarená náhrada, to mi nechutí. A ak by sa niekomu zdalo, že mám márnotratné chúťky, tie poháriky sú tak dva-tri do roka, to sa dá utiahnuť.
kimika
a ja 24, ďakujem si aj za tie, že som sama sebe neurobila hanbu :)))
alena45
@Sovka , ďakujem za vysvetlenie, v alkohole sa vôbec nevyznám, myslela som, že whisky je len írska alebo škótska a to som vedela, že je hlavne zo sladu, tak už viem, že môže byť z kukurice. Inak bol test celkom ľahký, len teda nebol veľmi o varení...
mauosko
Ja som spokojný, tester ma vychválil ako super kuchára. Ale keď sa porovnávam s vami.... :-(((((((, len 21. Inak v skutočnosti som kuchár začiatočník s výsledkami striedavo, oblačno.
matata1
28 dostal ma alkohol, čiže bourbon a to víno...Asi si idem naliať :o))
porzellanka
28. nevedela som co je kaplicka cmunda a bourbon ze je z kukurice. Ale uz som sa pozrela na wikipediu. Musi obsahovat najmenej 51% kukurice.
bozulka
Ja ...29 /vedela,nehádala/ ale ten bourbon som si uvedomila neskoro,že to je Amerika a tam je kukurica základná surovina ...:-))
@arasidka , dobrý test.to sú asi tie skúsenosti.
sykora
Ha-ha super test. Mal som iba 19, ale dobre som sa nasmial. Nie som kuchár, mám v tom len pasiu a milujem stránku Varecháčov, Vaše diskusie a tak. Je to pre mňa relax. Ďakujem Vám všetkým.