Prešla som všetky recepty " Pečené fánky ", o ktorých hovoríte, že nie sú mastné. A čo ten tuk, ktorý je v zložení fánok ? Myslím, že nie sú až také " nemastné ". Aký máte na to názor vy ?
@zareagujPrešla som všetky recepty " Pečené fánky ", o ktorých hovoríte, že nie sú mastné. A čo ten tuk, ktorý je v zložení fánok ? Myslím, že nie sú až také " nemastné ". Aký máte na to názor vy ?
@zareaguj
, ze som vyskusala obidva druhy. Pecene nam chutili, ale predsa sa vraciam k tym original v oleji prave z dovodu, ze v tych pecenych je snad viacej tukov /zvlast tych umelych/ ako stihne nasiaknut vegetable olej pocas pecenia.
Tiež som dávala do oleja pri vysmážaní kúsky mrkvy a aj zemiakov, lenže som musela striehnuť aby sa nespálili a vyberať ich, vymieňať za čerstvé, takže som mala duplovanú robotu, lebo bolo treba dávať pozor aj na to, čo vysmážam. Akurát, že tá smažená mrkva bola dobrá ( ak neprihorela). Ale, že by to nejak pomohlo.....