Rôzne

Vložený obrázek

mijaita - fotkamijaita, 20. novembra 2011

Bohuzel, neulozila jsem si ani recept, ani diskuzi, kde je vlozený nikoliv odkaz, ale rovnou obrázek !!Jak je tohle mozne ? Bylo mi receno, ze musim pres admina. O to jsem se 2x pokusila, ale bez uspechu. Vzdy mi bylo pouze doporuceno, at vlozim odkaz ! A to jsem v mailu admince poslala fotku, kterou bych rada vlozila, spolu s odkazem na recept.
Nejak tomu tady nerozumim. Je to pekny web, ale proc je tak oklesteny? Nikomu nejde napsat, zadny obrazek nejde vlozit, kazdy recept se schvaluje ... skoda. Velka vada na krase a zrejme to nikdy jine nebude .....

@zareaguj


Diskusia k téme

jatanika
@mijaita , ak máš niekde na internete uložené obrázky (je na to kopec rôznych služieb) skopíruješ presnú adresu, link obrázka, ktorý chceš pridať do diskusie a on sa tam objaví ... v skutočnosti však ostáva obrázok uložený na svojom pôvodnom mieste, nepresunie sa, tu je vidno len akýsi jeho "náhľad" ... ak obrázky na nete uložené nemáš, tak do diskusie sama obrázok nijako nevložíš ... a tie súkromné správy nám už kedysi sľúbili ... iste budú :-))
mijaita
Dekuju, tohle nejak mi odepsala adminka, jen ne tak popisne. Ale nechapu, protoze tolik lidi neumi dat obrazek na nekam pod link a tedy nema sanci a to neni spravedlive ! Ja myslela, ze "web delaji varechari "a mel by byt podle jejich prani a predstav ! Cetla jsem vsechny diskuze, tolik prani a zadne vyslysene ......
hubata
@mijaita - neozvali sa ti adminkovia na e-mail, lebo ja mám s nimi dobré skúsenosti. Pozri ešte tam .....
mijaita
ano, jak pisu vys, odpovedela mi adminka, ale pochopila jsem to pouze jako odkaz a ne fotku. Az jatanika mi to vysvetlila. Nekdy to spacham. Ale co ostatni ? ?
onetouchscreen
Mila paninko, ako sama pisete, admin vam odpovedal a ked ste to nepochopila, zalozila ste diskusiu. Sak na to to tu je, aby sa tie diskusie zakladali, ked nieco neviem, nie? Tu vam vzdycky niekto poradi bez teho, aby tu nadavali dokola na admina. Ja si myslim, ze taky admin, co schvaluje den, noc, pracovna doba alebo aj neskoro v noci, si zasluzi aj trochu uznania, ja to teda obdivujem, mna by asi rodina poslala do zadku, keby som stale mal sedet na nejakej vareche a stale to sleodvat. To si podla mna poriadne ukrajuje admin zo sukromia, ked sa tu tomu tolko venuje aj ked sa seci tvaria, ze to nevidia. Ruky bozkavam a zelam vam viac pochopenia pre druhych.
2010
Ja som jeden z tych co druhych otravuju so svojimi fotkami.Neviem aky je problem daju sa pridat kdekolvek ci strcit dakomu druhemu do receptu alebo do diskusie ci zazitku.Co ale potrebujes otvor si ucet s Facebook alebo Google a potom ich len prekopiruj ako -copy image location - a ked si vo Vareche stlac - paste - .
Ako teraz tu je moja fotka kde na posedeni ponukali perfektny pikantny cibulovy salat no a vedla je specialita Saudskej arabie kuracia ryza kabsa.Netreba kontaktovat a otravovat admin.



babidka
@mijaita , ako dlho si na Vareche ? asi dlho nie , inak by si nemohla napisat : " ja myslela, ze "web delaji varechari "a mel by byt podle jejich prani a predstav ! Cetla jsem vsechny diskuze, tolik prani a zadne vyslysene ....." To by si musela precitat VSETKO co sa na Vareche popisalo v diskusiach a komentaroch aby si mohla posudzovat , ci sa nieco zmenilo a ci sa nam splnili priania ....Hovor iba za seba , nezovseobecnuj a skus viac komunikovat s adminom . Netreba hned kritizovat - mozno staci lepsie citat .....
marikafil
@2010 - vďaka Tvojim obrázkom kdekoľvek sme sa všeličo nové dozvedeli - tak len vkladaj, nikoho tým neotravuješ:-) a už sa teším na ten pikantný cibuľový šalát, ktorý určite čoskoro vložíš do receptov aj s perfektnou foto dokumentáciou.
mijaita
@babidka aj. - myslim, ze admini maji svoji praci stejne, jako kdokoliv jiny na treba na poste a nevidim nic spatneho na tom, kdyz necemu nerozumim, ze se zeptam. Spis se obavam, ze je tu mnoho takovych, kteri nemaji potuchy, co odkaz, a facebook a pod. A tech jsem se chtela zastat. A v diskuzich to neni tak davno, co probehlo mnoho pripominek, prani, i kritiky, ale take slibu na strane druhe ....
Komu vadi me dotazy, at je neresi, nebo odpovi konkretne z. Je tu mnoho diskuzi, na ktere odpoved nemam, eventuelne to neni tema, ktere me zajima, tak tu diskuzi prejdu mlcenim !
Tem vstricnym a prijemnym dekuji za odpoved.
evanaaa
A je to vyriešené....! Ani to moc nebolelo.....
tiginko
C:UsersDell380PicturesPicasaOnline Edits19818_subor.jpg