Rôzne

Viečka od detskej výživy

frantiskagrenova - bez fotkyfrantiskagrenova, 2. augusta 2013

Chcela by som keby mi niekto mohol poradiť lebo som hľadala po nete pomoc,ale všetky boli len aby,ale vy ako baby máte skúsenosti mám kopec fľašiek od detskej výživy s viečkami a niektoré viečka mi nechcú chytiť darmo,že ich zatláčam hlavou keď ich vyberiem z hrnca tak mi ostanú viečka v ruke bola by som rada keby mi niekto vedel poradiť

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Možno ich používaš opakovane a guma na viečku už nie je pružná. Ak je to tak, kúp nové, ak nevieš kde, tak tu: Kinekus Žilina. Neviem, či majú zásielkovú službu, ale určite by ti prezradili, do ktorého obchodu v tvojom okolí dodávajú.
kimlo
Daju sa kupit normalne v domacich potrebach. Aspon ja som ich kupil...
tinca
@frantiskagrenova víčko by sa malo opakovane použiť iba raz, niekto ich používa do nekonečna, pretože nemôže mať prehľad, ktoré koľkokrát použil. Ako píše @sovka guma stratí pružnosť a teda víčko funkčnosť. Zásada iba RAZ!
hubata
Mňa zarazilo v tvojej otázke že "darmo zatláčam viečka hlavou". Veď pokiaľ viem, tak viečka na detskej výžive sa šroubujú ......
marikafil
aj mne dali susedky s malými deťmi fľašky od detskej výživy a viečka sú šróbovacie. akurát je fakt, že nedržia dobre - zatiaľ som do nich nič nezavárala, mám ich uložené pre prípad núdze, ale moc im neverím.
egresik
V dnesne dobe nemaju detske vyzivy vobec pozitelne viecka, teda aj flaska je nepouzitelna na sterilizovanie. Ked sa dokladne pozriete na flasku tak nema zavit.
wienok
ja osobne používam od C.A detská vyživa,majú červenožlté vrchnáčiky a sú šrobovacie/dcera mi ich nosí z inťaku /
wienok
nie všetky skla od det. vyživy sú použiteľne na doma
micanela
ja ich davam ako podlozku pod kvety, ktore davam zakorenit - ked ich podlievam tak sa to zide
frantiskagrenova
díky asi ich vyhodím len mi ich bolo ľúto lebo boli použité len raz keď ich otvorila,je pravda že majú závit ale neviem či sa oplatí kupovať na ne viečka,ale aj tak ďakujem za pomoc
bubaya
Niektoré detské výživy sa nedajú znova zavrieť, takže ani zavárať. Chýba tam závit. Tuším od Alnatury z DMky, alebo Hipp? Pozri, či je závit na viečku aj na fľaši, spáruj také čo sú závitové. Ak závit nie je, smola, nedá sa.
merylas
U nás v Česku jsou dva druhy skleniček s víčky, v kterém se prodávají dětské výživy. Ty jedny skleničky s víčky jdou znovu použít, ale ty druhé ne. Prostě víčka nedrží, nejsou tak pevná...nevím jak to popsat. Jsou jen na jedno použití.