Rôzne

Veselú Veľkú noc !

mojamalickost - fotkamojamalickost, 4. apríla 2012

Malý zajko v tráve čupí, sleduje jak jar sa budí. Všetko živé sa raduje, na Veľkú noc sa hotuje. Privítajme sviatky jari, nech sa všetkým dobre darí !

Maličké kačiatko je tu len nakrátko, za božtek na líčko nesie Vám vajíčko. Veselú Veľkú noc.

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
Ďakujeme za milú básničku a samozrejme všetkým varecháčom ale aj adminkom a redakcii želám krásnu a dlhú Veľkú noc (to moja dcéra sa nevedela dočkať keď bola malá, že kedy už bude tá "Dlhá noc" (namiesto "Veľkej").
3sandra3
Tiež prajem krásnu Veľkú noc. /Ale mohla by byť aj dlhá :-))
kuchticka
Pridavam sa a prajem vsetkym varechacom veselost pri sibacke ci oblievacke, vela jarneho slniecka a sibacom dobru vysluzku.
marianne69
:-D Zelam aj ja vsetkym varechacom vesele a prijemne prezitie Velkonocnych sviatkov,nezaskodilo by aj slnecne,ale mozno nabuduce:-)
tykadielko
pripájam sa s prianím krásnych veľkončných sviatkov všetkým varecháčom....ja sa strašne teším hlavne na 4 dni voľna :-)
dorisa
Aj ja prajem všetkým varecháčom prijemné prežitie Veľkonočných sviatkov, málo vody a veľa pohody.
radulienka
Aj ja sa pripájam k vinšovníkom a želám všetkým účastníkom varechy, aby si oddýchli a nabrali nové sily na písanie ďalších krásnych receptov. Najmä našim krajanom v cudzine prajem, aby si zaspomínali na naše krásne tradície a zvyky. Jarné tradície majú vyhnať zlého ducha a pripraviť krásny rok. Nech sa vám všetkým darí!
enge149
baránka aj kačku,peknú oblievačku,klobásku aj vodku,vrbové prútiky,voňavé koláčiky,džbánik medu,maľované vajíčka,plno hostí,jar v duši a všetkého po samé uši...pekné veľkonočné sviatky prežité v zdraví a pohode všetkým"varecháčom"...