dobrý deň,mám taký problém ,že moja kapustička je velmi kyslá ale surová sa taká nezdá ale keď ju uvarím tak je veľmi,veľmi kyslá.neviete prečo? a dalo by sa s tým niečo robiť? ja viem,že pred varením premyť,ale to všetko dobré dám preč!
@zareagujdobrý deň,mám taký problém ,že moja kapustička je velmi kyslá ale surová sa taká nezdá ale keď ju uvarím tak je veľmi,veľmi kyslá.neviete prečo? a dalo by sa s tým niečo robiť? ja viem,že pred varením premyť,ale to všetko dobré dám preč!
@zareaguj
Ale nie všetku, lebo potom by nastala amen-tma.
Keď kapustu varím, tak ju koštujem, ak je premytá viac ako je treba, jednoducho z tej vody prilejem a kyslosť doladím.
Alexdidi, ale to schosnovanie v chladničke sa mi páči, vyskúšam.