Chystám sa tento rok prvýkrát piecť niečo takéto a potrebujem
poradiť. Ale aby som vás uviedla do obrazu:
1. bude to kačica a nie baranček
2. nebudeme to jesť, chcem to použiť ako ozdobu stola
3. chcem, aby mi to vydržalo ako ozdoba niekoľko rokov
Preto hľadám nejaký recept, kde neminiem veľa a rôznych drahých
surovín, keďže to nebude na jedenie, aj keď mi je jasné, že vajcia,
mlieko, olej atď. bude určite potrebné. A tiež by cesto mohlo byť ani
sama neviem aké, ale aby to držalo pekne pokope a mohla som to
použiť aspoň ešte jednu ďalšiu šibačku a nie že sa to postupne
rozdrolí a budú z toho už iba omrvinky. Tak mi skúste vy skúsenejší
dať nejaké tipy :) Ďakujéééém
Robi sa s nim velmi lahko a je roky krasne, ja mam nejake figurky spred 30 rokov,ked som si ich robila na vianocny stromcek.
cesto si vypracuj velmi dobre aj ked nie je vhodne na jedenie, lebo niekedy ti moze zmenit stav pri samotnom suseno-peceni.