Kuchyňa a vybavenie

Veľké predvianočné upratovanie

marthynka - bez fotkymarthynka, 26. novembra 2012

V tomto predvianocnom zhone, ktory nas caka, by som sa rada
podelilla o nasledovny clanok: Veľké predvianočné upratovanie. Staci
ho vyhladat a hned druhy clanok je ten pravy pre vas vsetkych,
ktori uz teraz viete, ze vas caka predvianocna priprava a ze budete
potrebovat pomoct pri upratovani. Tento clanok je pre vas urcite
inspiraciou a novy pohladom na predvianocne stresy :)

@zareaguj


Diskusia k téme

rea1
ja síce pomoc pri akomkoľvek upratovaní nepotrebujem, lebo už roky mám na upratovanie spoľahlivú pani, ale aj tak by som si ten článok rada prečítala. lenže - kde? :-))
@marthynka , chybička se vloudila, chýba link. :-)
andreac
Zial, ten clanok sme museli vymazat, pretoze bol reklamny. Redakcia
anina6
a čo by som robila potom ja, nie nie ja si pekne popratujem sama.
celeblith
Ked uz sa to tu objavilo, tak sa opytam- Nedavno mi prisla ponuka so zlavou na jednorazove upratovanie od jednej firmy, ktora sa tomuto venuje (hadam mozem povedat Karpatske gazdinky). Ja by som prijala ak by nam prisli vytepovat sedacku, koberce a este mozno zlahka umyt okna a zrkadla. Chcela by som sa spytat, mate s tym skusenosti mile varesky? Moja mama ma ma traumu, ze by ich a zavolala, len keby sme nemali doma taky bordel...a ja si tvrdim svoje, ze ak by som nemala doma bordel, tak ich asi nebudem volat...no nie? :)))
sovka62
@celebith , ale som sa dobre nasmiala. Takže maminka si najprv uprace, až potom pozve upratovačky! Veď áno, len aby sme v hanbe neostali.
Za seba napíšem, že som upratovaciu službu využívala pred zopár rokmi. Mali sme dohodnuté pravidelné cykly. Lenže skoro po každý raz prišla i pani a žiaľ stále horšia a horšia, takže nakoniec sme upratovali spolu, aby to vôbec stíhala. Keď sme skončili, pýtala som sa sama seba za čo vlastne platím a so službou som sa rozlúčila.
sovka62
Prepáčte, chcela som napísať prišla iná pani....
babidka
@celebith , poznas knihu " Mallorca , ostrov upratovaciek " ??? Myslim , ze tak sa ta kniha vola . Tak to je pribeh rozpravany upratovackou a zjavne mala vela takych klientov ako je tvoja mamicka :-))) Velmi som sa nasmiala ako komentovala skutocnost , ze mnohi klienti co si jej sluzby objednavali najprv byt upratali "aby sa nemuseli hanbit" ...