Varenie

Velka pomoc s pecenim

venus - bez fotkyvenus, 16. marca 2014

ahojte vsetci potrebujem velku pomoc zajtra mi pride velka navsteva a je neviem co idem piect lebo ma vôbec nic nenapada urobila som iba tie mafinny ale nic ine a aj tak su este v rure tak neviem ako to dopadne:D
takze vas prosim napiste mi nieco co vi radi peciete

@zareaguj


Diskusia k téme

manya
keď máš sladké, tak skús niečo slané, na Vareche je toho neúrekom, niečo ľahké a rýchle;

venus
JEJ ja ti velmi dakujem dnes to uz musim stihnut tak drz mi palce
hubata
Škoda že si skôr nenapísala, sú tu krásne recepty ale vyžadujú viac času a majú lepšiu chuť ak troška sú odstáte. Takže zatiaľ ti poradím len slané veci z hotového lístkového cesta, ale nabudúce určite urob "slané slzy". Je to krásny recept, nenáročný a určite si všetci pochutíte. Ak čakáš väčšiu návštevu nikdy nepeč na poslednú chvíľu, lebo vtedy máš veľa roboty s varením obeda. Radšej si vyber zákusky a slané pečivo ktoré sa pečú 2-3 dni vopred a nebudeš v strese. Držím ti palce aby všetkým chutilo a aby si mala z varenia veľkú radosť.
evanaaa
Pripraviť pohostenie pre väčšiu návštevu by sa malo ( aspoň v duchu) prekonzultovať skôr, ak ovšem nie je ohlásená len deň vopred, a v prípade núdze sa stačí podívať sem na Varechu, inšpirácie je dosť, na sladké aj na slané, lebo len tie mafiny to zachrániť nemusia, najmä ak ich nemáš odskúšané.....ale držím ti palce, aby ti to vyšlo. Keby ťa čas netlačil, aj by si dostala tu viac nápadov od ľudí.