prosím o radu.Má niekto skúsenosti ako piecť v minirúre./je to väčšia rúra/Dcéra má v prenajatom byte minirúru a velmi rada varí a pečie a v tejto jej vraj všetko velmi prihára.Má horný i spodný ohrev a gril.Ma hore i dole špirály.Ak dá plech dole tak to prihorí a ak hore tak to prská .Vďaka
@zareaguj
ja mam 2: DeLonghi a KitchenAid RKCO222CS a nestalo sa mi aby nieco prihorelo, ked pouzijem primerany program.
asi JEJ trik Bude len vyskusat si teplotu a dlzku pecenia. napr. upiect zemiaky mi trvaju skoro tak dlho ako v normalenj rure. a naviac nech vsetko radsej prukryje alobalom alebo papierom na pecenie.
Ale je to vyhoda mat tieto toaster ovens kedze sme len 2 a teda nemusime pouzivat nasu velku ruru.
@honestka ma pravdu - treba skusat .....
/ ale peciem v nej aj domace pecivo, zakusky, kysnute kolace, musela som si pri prvych peceniach odsledovat teplotu, na pecenie pouzivam aj jenske sklo ale aj pekace a plechy, skus si nastavit teplotu o 15-20 stupnov nizsie ako odporucaju recepty, zelam ti vela trpezlivosti a dobre upeceneho jedla:-)
Rúra má aj otočný gril, úplne zbytočne, kurča bežnej veľkosti sa v ňom kolotočovalo skoro dve hodiny a stále nebolo celkom mäkké, takže to už radšej neskúšam.
Pôjde to asi metódou pokus-omyl, ale určite sa poddá, treba si len zvyknúť.