O Varecha.sk

Varecha

slamca - bez fotkyslamca, 18. marca 2017

Čo sa to zas porobilo s tou strankou prosím nie už som si na ňu zvykla a teraz toto .Otvorim stranku a tu 4 obrazky pekne to bolo pred tym vela obrazkov hned na uvod to az človeka laka pozerat tie recepty a teraz nic.

@zareaguj


Diskusia k téme

alina598
Príjemné víkendové ráno, ja som to včera večer pozerala, že sa na Vareche niečo deje so stránkou, snáď nám poradia niečo z redakcie:-)prajem všetkým pekný deň:-)
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
Je to hrozné, radšej idem preč, nebaví ma to.
terinka55
Dobré ráno, súhlas so všetkým. Teraz to je o ničom, problém sa vôbec zorientovat. Strácať čas na takejto stránke nebudem. Len mi je ľúto prispievateľov receptov. ŠKODA!!!!!
alena45
Neverím, že je toto nejaké nové vylepšenie, ale desiť ľudí po ránu - to vôbec nie je pekné.
redakcia
Dobry den vsetkym, ospravedlnujeme sa za technicky vypadok. Problem je v rieseni, coskoro bude stranka Varecha.sk v poriadku. Dakujeme za trpezlivost.
redakcia
Stranka Varecha.sk by uz mala fungovat bez problemov. Este raz sa ospravedlnujeme za nocnu technicku poruchu.
Vsetkym Varechacom zelame krasny vikend a prijemne chvile stravene aj v spolocnosti nasej Varesky.
evanaaa
No, to som si vydýchla - idem na moju Varechu, ako každý deň, klik na denný súhrn a pod dátumom nič, len čistá stránka, zľakla som sa preto, lebo som nevedela, či je chyba u mňa ( mne sa v mojom NB stále niečo deje, kazí), skúšala som viackrát vypnúť, zapnúť, prešla som na FB a znovu späť, či sa niečo zmenilo, potom som to vzdala s tým, že uvidím na ďalší deň a potom sa spýtam. Takže chyba nebola v mojom prijímači, vďaka..... :-)