Rôzne

Varecha dosiahla svoj rekord 734 698 ľudí za mesiac :)

sons - fotkaTV Varecha, 18. januára 2013

Rekordný mesiac. Takmer 735 tisíc ľudí navštívilo Varechu počas mesiaca december 2012 a spoločne si pozreli takmer 10 miliónov stránok s receptami či článkami. Je to historicky najväčšia návštevnosť. Ďakujeme

@zareaguj


Diskusia k téme

helca103
GRATULUJEM k takej návštevnosti. Máme tu veľa šikovných gazdiniek a aj muži pridávajú zaujímavé recepty, takže je tu naozaj široký výber receptov. Samozrejme bez vášho tímu by to nešlo takže všetkým veľká gratulácia a vďaka.
radost
táto VARECHA-to je naša pýcha!!!
niele vôňou jedla
ale aj
ľudským teplom dýcha!!!
my to vieme
za zrodenie
redakcii dˇakujeme..:-))
tatranka
Veľmi sa teším tejto ohromnej správe.Tiež som rada,že patrím do rodiny varecháčov.Zároveň chcem zablahoželať celému kolektívu,ktorý sa stará a dobre stará o chod tejto stránky.
Prajem tejto stránke,aby bola tou,ku ktorej sa abonenti radi vracajú a nachádzajú tu inšpiráciu a dobré rady.
Blahoželám!
medovnicek
Aj ja sa tomu veľmi teším a dúfam že to tak bude aj naďalej a čím viacej sem budú chodiť ľudia, ktorých spája láska k vareniu a menej tých čo sem chodia riešiť žabomyšie vojny
ria389
veľmi ma to teší a dúfam že v decembri 20013 bude ešte väčšia návštevnosť lebo na vareche sú najlepšie recepty od výborných a skúsených varecháčov.
ria389
prepáčte mi tú jednu nulu ale dúfam že budeme mať aj pokračovateľov.Za pochopenie ďakujem.
evanaaa
To je ozaj krásne číslo! Aj ja som rada, za seba aj za ostatných, a keď si pomyslím na tých, čo nám chcú znechutiť túto stránku, tak pri tom počte " návštev" je to len kvapka v mori a to ma teší. Nás je viac, čo sme tu radi a za to ďakujem redakčnému tvorivému tímu, že nám tú radosť umožnili, tým terajším, ale aj bývalým, vďaka za tú prácu ( s nami)!
medulienka122
Teší ma to a ďakujem svojej dcérke, že ma upozornila na túto super stránku o varení s benevolentnými adminmi, ktorí sem-tam prižmúria očko, keď sa tu rozkotkodákame (nič v zlom- kotkodáák) o niečom, čo nemá s varením nič spoločné a majú s nami svätú trpezlivosť. Ďakujem!
klaura
teeeeda ... krásne číslo ... varecha je veru populárna ... blahoželám :)
turistka
Varecha je predsa jednička, toľko dobrých receptov a rád, nemusím sa tiež chodiť vypytovať susedky o dobrý recept, alebo, čo ideš dnes variť, všetko mi poradia na Vareche, som rada, že existuje a pribúdajú sympatizujúci.
paeva
"radosť" to povedala za väčšinu nás,pripájam sa k gratuláciám
bambuch
Som rada , že som aj ja v takom veľkom tíme VARECHÁČOV...SUUUPEEER !!!
anina6
aj ja sa pripájam ku gratulantom a teším sa s celou varecháčskou rodinou. Lebo mne to tak pripadá, že sme ako jedna velikánska rodina, ktorej súčasťou som aj ja. tak ešte razvšetko len to najlepšie, nakrajšie, veľa zdravia a hlávne lásky a porozumenia všetkým.
gordonko
...moja poklona VARECHE a jej týmu ..,alebo ako sa hovorý ,,KOMU ČESŤ - TOMU ČESŤ ,, ..skvelá stranka zo skvelým osadenstvom.

Na VARECHE dobre je
stránky plné nádeje
poradí nám v každej chvíli
čo by sme si navarili

Uspech a zdar želáme
VERECHU si nedáme
pozvihnime preto čaše
VARECHE je predsa ,,naše,,
hubata
Teším sa že som tiež jedna z vás a ďakujem nielen terajším členom tímu www.varecha.sk ale aj predchádzajúcim lebo sa tiež pričinili o popularitu www.varecha.sk.
slavnicanka
Já tiež ďakujem svojej dcére,ktorá ma naviedla na túto stránku keď mám čas,prvé čo spravím upaľujem sem.Ďakujem,že ste.:)))
rela
Tie čísla hovoria za všetko - varecha je naša!
32521_1358865546 - profilový obrázok
lba
lba
mylím, ze je dobré poďakovať práve aj tým, čo prispievajú a varechu navštevujú, samozrejme seriózne komentujú, čím urobili radosť starostlivému tímu Varecha.sk Blahoželám :-)
sonulienka
Blahoželám redakcie varecha a tiež nám všetkým čo sa na vareche podielame a dávame sem dobré receptíky.
bozulka
Varecha.sk,neinšpiruje len receptami,článkami,dobrými radami.Vďaka Vareche som sa naučila ovládať PC,pridávať aj fotky a rôzne iné úkony.Bola som zvedavá tak som sa musela učiť...
Vďaka Vareche som získala veľa priateľov,za čo ďakujem !!!!
Blahoželám nám všetkým,lebo bez varecháčov by veru nebola Varecha taká úspešná.Preto sa tešme všetci - redakcia aj my !!!!!!!
lidia3
To je ozaj velke množstvo ludí.ja som na vereche denno dene a niekedy aj viac krat.Vďaka týmu varechy.
arasidka
Tak to chce potlesk!
Keby sme si založili novú stranu "varecha", snáď by sme mohli zmeniť chod dejín na Slovensku.
enge149
to je super,blahoželám aj ja,už sa to posúva ďalej,tí,čo sme tu dlhšie ,sme pozvali známych,teším sa,že má tak veľa ľudí záujem o varenie aj pečenie,ale aj iné zaujímavé články,tie recepty sú každý deň výborné čítanie,aj ked nie je vždy toľko času,dá sa k nim vrátiť a pohľadať..je to super stránka,tak prajem všetkým veľa úspechov aj tým predtým v redakciii,ako už bolo písané...