Rôzne

V príspevku je otázka !

stefanm - fotkastefanm, 28. novembra 2012

Milí Varecháči .
Chcete spoznať Tajomstvo mojej kuchyne? Tak vám ho poviem , priamo a Bez servítky !!! Ale najprv si ja a moji priatelia Kluci v akci , krotí sú u mňa Pečení,varení...trochu poradíme , dáme si jeden druhému Recept na bohatstvo , aby sme mali dosť peňazí na Babicovy dobroty .
Ja , hoc nie som v kuchyni žiadny Mastercheff , si pred každým varením poviem : Ano šéfe ... je to jednoduché ! Stačí variť podľa receptov zo stránky Varecha.sk a mať pekne Prostřeno. A to by muselo byť veľmi zle aby sme po tom nemali Nebíčko v papuľke ! A po dobrom jedle dobre padne dobrý zákusok . Nepohrdnem kúskom Najlepšej torty.
Pri varení nesmie byť u mňa v kuchyni žiadna Vojna kuchárov . Panuje tam kľud , mier a pohoda . Je to jedno či ku mne príde na návštevu tulák alebo hosť VIP prostřeno je stále rovnako . S láskou a humorom .

Tak si spočítajte koľko ste v tomto krátkom príspevku našli názvov telerelácií o varení ?!?! Nie je v tv toho už priveľa ? Neotravuje vás to ?

@zareaguj


Diskusia k téme

petra5
Nemyslím že priveľa.Sú tam iné relácie ktoré mi žerú nervy a nieje z nich ani úžitok(Talent,Superstar,Farma...)relácie o varení sú užitočné, odreagujem sa pri nich a naberiem skúsenosti.Ja dávam palec hore!
irenaw
Však vieš, ľudia to pozerajú a tak každá TV chce mať aspoň jednu takú reláciu. Dve z nich pozerám rada. A keď mám pozerať na výkvet spoločnosti, ktorý spraví čokoľvek pre pochybnú popularitu a peniaze alebo X-tú reprízu seriálu, tak to si fakt prepnem radšej varenie. Teraz začala zimná sezóna, takže najradšej biatlon a spol....a vždy je tu pekná možnosť nezapínať prijímač :-)
marianne
napocitala som 14,ale nie som si ista:-DD .Napisal si to ale pekne:-)
babidka
Napisal si to veru pekne :-)) Nepocitala som kolko ich je - ale kedze je varenie pre mna ovela zaujimavejsie ako ine relacie/ okrem cestopisov a prirodovednych / tak si obcas na nich "zamaskrtim" a nezda sa mi , ze je ich privela . Nepozeram samozrejme vsetky - ved kedy by som potom varila ! Ale urcite Nebicko v papulke , S Italem v kuchyni , Kluci v akci a teraz obcas Mastercheff . Babicove dobroty ani Prostreno ci Bez servitky nemusim....ale aj tak su podla mna vacsim prinosom ako take pseudo- zabavne farmy ci hladanie zenichov :-)))))))
niniatko
mne neprekážajú, viac mi prekážajú všetky tie farmy a podobné veci...
pozerávam VIP prostřeno, Najlepšie torty a občas Kluci v akcii
aroooo
tak vymenoval si asi 13 televíznych relácií,varecha.sk do toho nepatrí, a radšej si pozriem varenie ako hore spomínané petrou5 alebo Smotánku s jej VIP a celebritami rýchlokvasenými a stále tými istými,veď ozajstné "celebrity" takúto reklamu ani nepotrebujú.No a keď nič iné tak pozerám cestopisy alebo prírodovedné dokumenty,reprízu Bakalárskych príbehov...
alena45
pred pár rokmi som pozerávala všetko možné o varení, ale som toho už naozaj presýtená a posledné mesiace vôbec nezapínam telku.
jokin
ak mám povedať pravdu u nás sa zapína telka iba na správy aj tonie každý deň a potom na nedeľnú poobedňajšiu rozprávku. Akurát sme sa rozprávali že zrušíme aj káblovku lebo platíme a nepozeráme.
evusik
ja mám relácie o varení veľmi rada, samozrejme nie všetky... ale také Nebíčko v papuľke pozerám vždy a tiež s Italem v kuchyni... pozerám aj Mastercheffa...
keď si človek pustí TV, všade kam prepne je nejaká reality šou, jedna stupídnejšia ako druhá, tak keď už si mám vybrať tak si s radosťou vyberiem reláciu o varení, hlavne keď je to s príjemnými kuchármi - Žídek, Riddi... a keď sa niečomu aj priučím :-)
@stefanm máš talent, pekne si to spísal... len nám ešte prezraď čo ty rád pozeráš v TV...
stefanm
Ja to mám rozdelené na tzv.obľúbené a povinné programy .
Medzi obľúbené patria športové prenosy z vrcholových podujatí , staré české komédie a zábavné programy a predvolebné politické-cigánske reklamy . A medzi povinné - všetky filmy od Pilcherovej a tej druhej , na L.... , lebo keď chcem byť aspoň chvíľku na gauči pri manželke s hlavou na jej stehne a zatvorenými očami tak to musím vytrpieť a potom musím pozerať Farmu a Farmár hľadá ženu , lebo by som v krčmičke nemohol sa zapojiť do debaty o tom aké to je hlúpe !
Relácie o vaení už vynechávam , lebo v tom čase väčšinou varím !!! :)
evusik
@stefanm teraz si ma dostal :-) ale zároveň som si spomenula aké to bolo keď som ešte sedela v jednej kancelárii s dvoma kolegyňami a v TV začali tie nekonečné seriály, pamätám si, že ona bola slepá? už neviem ako sa to volalo... keď som ale v kancli povedala, že to nepozerám bola som za vyvrheľa a horenosku a nikto sa so mnou nebalil, zatiaľ čo baby sa zlietali a veselo trkotali kto s kým a prečo a ako :-) takže ti moc dobre rozumiem :-)
evanaaa
Mňa bavia seriály a relácie o varení, vždy lepšie, ako tie stupídne.....no,a ni nejdem manovať. Inak, okrem nich si pozriem správy, Markíza, TV JOJ, potom počasie a- ide sa na Varechu!
irenaw
@evusik normálne som sa rozosmiala, prvá bola tuším "jednoduchá" Mária, moja babka to milovala. ale ako telenoviel pribúdalo, aj jej sa zunovali, ach tie spomienky...
niniatko
@evusik to bola Esmeralda tá slepá, no ako hovorí @irenaw úplne prvá bola Jednoducho Mária a potom Manuela :D (prvú sme pozerali celá rodina, druhú ja s babkou)
evusik
ja si pamätám, že niekto sa ma pýtal: je to zelené, behá to po lese a naráža do stromov, čo je to? ..... ja viem, že je to stupídne ale ja som samozrejme čumela jak puk lebo som netušila, že čo to je... no a bola to tá slepá Esmeralda :-) :-) to boli vtípky nášho ranného kapitalizmu :-)
vierutt
@stefanm , zas jeden z Tvojich perfektných "príbehov"! Veľmi dobre si to vymyslel, len tak ďalej.
havino
ty si prípad @stefanm , ako vieš človeku vyčarovať úsmev na tvári , ohromne napísané, pekne ti to do seba zapadalo
no tak a ja sa priznám, že na prvú telenovelu ..Jednoducho Mária" som bežala aj s manželom domov rýchlo z roboty, pozrelo sa a až potom do obchodu, Esmeraldu som už vynechávala, zdržiavalo ma to, moc zdlhavé, teraz kuknem správy, panelák jedným okom pri čítaní varechy, modré z neba každú stredu, ale relácie o varení doslova vyhľadávam, relaxujem pri nich, nič ma nezaťažuje, neotravuje pri ich sledovaní
bozulka
@stefanm , si tradične dobrý...!!! Ja som už doseriálovala,jedine čo ma zaujme tak v sobotu na Doma od 18 - do pol noci ... Rosamunde,tam sa mi veľmi páči tá príroda,more,útesy,zámky a pod.. v Ostané dni jeden seriál čo mi už ide na nervy lebo je nekonečný,ale nemôžem prestať lebo keď vynechám tak sa mi stratia niektoré postavy a neviem prečo a to ma irituje ešte viac.
Už nepozerám ani pravidelne zprávy,lebo nič dobré ma tam neosloví,naopak naštve...Občas prebehnem kanály a nakoniec sa zastavím na prírode alebo na Paprike a často /denne/ na Vareche,potom už mi neostáva čas ani na to varenie,potom hľadám ako rýchlo naplniť moje hladné útroby...!
Ako bolo dobre keď sme nemali telku / iba rádio/ rozprávali sme s rodičmi alebo starenkou a najviac som sa tešila na kútik s knihou,to boli najšťastnejšie chvíle !