Rôzne

Užitočné pomôcky do kuchyne

aroooo - fotkaaroooo, 30. novembra 2012

 www.zasielkovyobchod.sk/eshop-specialni-top.html?...

strana=4&cil2=x16
Dnes som dostala túto ponuku a spomenula som si na tých
varecháčov, ktorí pri recepte domáca šunka zháňali šunkovar,tu je
teraz v akcii. Mňa zaujala "česká sóda" - výrobník na sodu, ako
ste s tým spokojní? Tu je nejaká zvláštna fľaša 0,95 litra, nie je to
niečo malé a zaujímalo by ma, kde sa dajú kupovať a za čo
bombičky plynu

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
@aroooo , máme Sodastream, fľaša je litrová a s prístrojom sme dostali dve fľaše. Bombička je na cca 70 litrov sódy a v Nay stojí okolo 7€. Funguje bezchybne, máme radi bublinky, bombička nám vydrží približne mesiac. Najlepšie je, že už druhý rok nevláčime balíky vody a nemusíme sa starať o prázdne PET fľaše.
Na tvojom mieste by som si radšej vybrala výrobok, ktorý sa bežne predáva na Slovensku, čo ak bombičky (alebo fľaše, lebo ani tá nevydrží na veky) nebudú kompatibilné?
johanna93
ja by som si radšej vybrala SODASTREAM  www.sodastream.sk/,...
na Slovensku je bežne dostať v Tescu, Nayi ... (zoznam obchodov nájdeš na ich stránke). Výhoda - stačí len obyčajná voda, bombička nám vydrží 2-3 mesiace (pijeme jemne sýtenú ), ušetríme za balené vody.
abdul
Hát, bublinky okrem sektu mi škodia, a tak pijem číru pramenitú. V minulosti som používal doma vyrobený "stroj" napojený na 6 kg hasičák CO2. Z jedného vyšlo podľa evidencie na dverách v pivnici 1500 fliaš 1,5 litra. Sirupy sme kupovali v Maďarsku.
huck
No veru aj my sa v poslednom čase vyhýbame bublinkovým nápojom , ktoré sme donedávna milovali... Podobne ako @abdul uprednosťujeme teraz číru pramenitú vodu. A čuduj sa svete - funguje nám to! :)
evanaaa
Ani u nás veľmi nejdú bublinky, najmä pri vys.tlaku nie sú dobré a ani mi moc nechutia. Jednu dobu sa robili také domáce, jedna bomba a znej sa spravilo neviem koľko fliaš tej sódy malo to skoro meter, či tak nejako a potom sme to darovali. Takže u nás taký SODASTREAM by neuspel. A raz za čas, ak by bolo treba, jednu tú fľašu kúpime.