Rôzne

Uverejnenie skrytého receptu

babkamt - fotkababkamt, 10. septembra 2013

Chcem sa spýtať , prečo sa mi nedarí pridať skrytý recept z mojej
kuchárskej knihy ? Dlhší čas som nebola na Vareche. V mojej
kuchárskej knihe mám viac rozpracovaných receptov , no zistila
som , že ich nemôžem pridať.

@zareaguj


Diskusia k téme

andreac
@babkamt , napíšte mi na andrea@varecha.sk , o ktoré recepty sa jedná. Recepty potom prekonvertujem do takej formy, aby ste ich mohli upraviť.
anka246
Ja si pre istotu píšem recepty do zošita. Ten ľahko prenesiem aj na chalupu. Vôbec by ma nenapadlo, že niekto môže blokovať moje uložené recepty.
redakcia
@anka246 nebojte nikto nemá zablokované uložené recepty, ak je recept skrytý, to znamená, že autor receptu ho v minulosti zrušil/vypol/skryl, a on zostal skrytý .... zároveň sa snažíme fixovať staré recepty, aby ľudia, čo ich majú uložené v kuchárskych knihách ich nestratili.
jerica
@babkamt , som rada , že si pridala dotaz . Aj ja som znechutená.
Ja nerozumiem kde sa podeli komenty z mojich aj iných prispievateľov skôr pridávaných receptov, veď pri tých komentoch boli rady a skúsenosti ktoré si nemôžem pozrieť, nerozumiem prečo boli odstránené. Môže to niekto upresniť, alebo som niečo nepostrehla?
Dokonca v TS už nemám nikoho s kým som si písala, myslela som, že sa varecha bude vylepšovať, ale ako vidím, pre mňa je to skôr neprehľadné, z obrazovky sa recepty nesúrodo miešajú, dokonca, na mojom monitore vidím dobre dlho ten istý recept, pre mňa je to ako v jedálnom lístku, objednáš si guláš, pritom ti donesú "galimatiáš"
Tak sa mi to javí aj na web varecha.
pusta
mám podobný problém ako @jerica. v TS mi chýbajú tí, s ktorými som si písala a navyše ani neviem, či moje správy dostali, lebo tam nevidím, že boli odoslané a doručené.
tiež sa mi vidí terajšie delenie v úvode na hlavnej stránke ako veľmi neprehľadné.
2010
Ja nechcem publikovat len pridat do stareho skryteho receptu kdo by jedol stare velke kalamare s glutamaton, hromadou chilli, sol , korenie na grille?
It = kucharsky guru @tomas asi chce strazit zdravie Varechacov tak ma blokuje :-) cheers