Rôzne

TRAPAS

zuzca - bez fotkyzuzca, 3. septembra 2011

Ahojte, stal sa mi trapas a potrebujem Vasu pomoc.
Vyhodila som krabicu z kamaratkinho svadobneho daru- pekarne moulinex OW301030 (obrazok je v linku nizsie)- a teraz jej ho nemam ako vratit. Ak by ju niekto mal a bol by mi ju ochotny predat, bola by som Vam velmi vdacna. Moj mail je:
zuzca47ZAVINACazet.sk

Dakujem

Zuzka

 www.google.com/imgres?q=dom%C3%A1ca+pek%C3%A1re%C5%88+...

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Asi mi niekto stojí na kábli, nechápem. Chceš priateľke vracať svadobný dar?
hubarka35
ja to trochu chápem-požičaná pekárnička ale krabica je fuč z nej....pekárničku nemám a napíšem len tolko-povedat to kamoške,omluvit sa a vymysliet ako vkusne zabalit pekárničku....zohnat inú krabicu...bud to pochopí kamaratka alebo bude nahnevaná.....ale sme ludia nie?
evanaaa
Ani ja som celkom nepochopila, treba ešte raz vysvetliť, ale čo sa týka krabice, ak by niekto reklamoval takýto tovar a chcel vrátiť, musí mať originálny obal - krabicu, tak neviem.
angelheart
@evanaaa ak reklamuješ tovar, krabica už byť nemusí, pracovala som na reklamáciách, takže je to na 100%. To už veľmi dlho neplatí, že musí byť krabica, ale pri väčšom tovare sa to odporúča, pretože drahý televízor ... príde servisák, nahádže veci do auta a ide ... môže to dopadnúť všelijako, ale teda povinnosťou krabica nie je.
angelheart
...no a vrátenie tovaru to je iná vec, tam samozrejme krabica byť musí.
mariaklara
Rozmýšľam, že ak by sme mali krabice odkladať a držať doma ( 2 až 5 rokov, podľa záruky ) potrebovali by sme mať na to skladové priestory.
zuzca
Ahojte, jasne, ked krabica nie je, vratim pozicanu pekarnicku v inej. Chcela som spravit vsetko preto, aby som ju vratila v povodnom stave. S krabice sa sice nestriela, ale ked sa vzijem do jej situacie- bola by som rok vydata, pozicala by som na vyskusanie svoj svadobny dar a nevratil by sa mi tak, ako by som ho dala z ruky. Asi by som sa na nu nenastvala k smrti, ale rozhodne by ma to nepotesilo. Kedze tymto zlyhala nadej zohnat povodnu krabicu, budem musiet vymysliet nieco, aby sa jej nova krabica pacila viac nez povodna. Dakujem za komenty a povzbudenie:)