Varenie

Tortička

simonkamatkova - fotkasimonkamatkova, 3. januára 2013

Prosim pomožte idem robit priatelovej mame na narodeniny totru
poradte i niečo a kcela by som aj s fondanom tak nejaky dobry link
na receptik alebo radu dakujemm !! :)

@zareaguj


Diskusia k téme

gordonko
@simonkamatkova ...neporadim Ti lebo ja fondam nepouživam... neviem prečo by mal byť , ved peknú tortu spravíš ked ju natrieš krémom a ozdobíš ,kokosom , lentilkama, prefarnenim krémom ,ovocím čokoládou ...
... ja robievam klasiku spodný korpus orechový -lebo je hustejší a pevnejší a naň pokladám žltý klasický korpus ..... najviššiu som robil synovy zo 6 korpusou
evanaaa
Teda, @gordonko , torta z toľkých korpusov musela byť riadne vysoká, a iste aj dobrá. Ale aj dobre radíš. A @simonkamatkova , tort je tu neprehľadné množstvo, veľký výber, prípadne si zadaj do vyhľadávača " Torty", možno si vyberieš. Ak len trochu poznáš chute priateľovej mamy, tak vyberaj podľa toho, čo má najradšej. Ale ten fondant....ale aj takých je tu dosť.
stefanm
...ani ja neporadím . Len ťa upozorním na drobnosť . Uvedom si , že mamka tvojho priateľa môže byť niekedy tvoja s v o k r a !!!!! Tak si veľmi dobre rozváž akú tortu upečieš !!! :)
stanuska
@simonkamatkova nieze by som ta chcela odradit od tej fondanovej...ale co taka stara osvedcena klasika puncova,cokoladova....myslis ze taka by jej nechutila?Alebo ak ma rada veternik skus taku len vacsiu...
enge149
ja pečiem viac plátov,orechový,kakaový,kávový alebo čistú piškotu,môžu byť okrúhle aj obdlžníkové na plechu,tie sa dajú podľa svojej fantázie upraviť a vykrojiť,čo potrebuješ,napr.fľaša,mob.telefon,šálka.atď..poťahová hmota ako sa píše môže byť z cukríkov,niekto to však nemá rád,alebo hotová hmota cukrárenská s tou sa vynikajúco pracuje,myslím pravá mandľová,alebo jednoducho čokol.poleva tmavá alebo biela,tak veľa úspechov v pečení..
simonkamatkova
No upiekla som a velmi chutila vsetkym bola som strasne stastna a dal som na nu 40 % slahacku neze chutna :)