Krásny deň prajem varecháči.
Viete mi niekto poradiť jednoduchú chutnú omáčku na syrom plnené tortelini? Huby dcéra nemá rada, inak by som nehľadala.
Ďakujem
Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 293 najnovší komentár včera 20:26
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 5 najnovší komentár 19. marca 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 293 najnovší komentár včera 20:26
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 5 najnovší komentár 19. marca 2025
- Matata1: Slnečnica hľuznatá, čiže topinambur 43 najnovší komentár 14. marca 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 212 najnovší komentár včera 20:26
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 1 najnovší komentár 19. marca 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie! VIDEO
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Bez kysnutia a namiešaný za pár minút. Upečte si výborný syrový chlieb s bylinkami VIDEO
-
Nepečené karamelovo-arašidové rezy VIDEO
-
Salámová roláda s olivami VIDEO
-
Hneď sa rozchytajú: 10x zemiakové placky, zlatisté a chrumkavé, nebudete ich stíhať piecť
-
Zaručene dobré: 14 receptov na slávne aj neznáme maďarské dezerty
-
Super recepty: Neviete, čo variť tento týždeň? Naše tipy na chutné obedy a večere to vyriešia za vás!
-
Všetci budú spokojní: Hovädzie, bravčové aj kuracie a vždy s výbornou šťavou. 10x nedeľné mäso, ktoré najlepšie chutí s ryžou
-
Hrnčekové, s čokoládou aj s ovocím: 12 receptov na tie najlepšie jogurtové koláče
-
Len tak do ruky: Syrové, bryndzové, pizzové aj s mletým mäsom. 12x slané muffiny
-
Vyskúšajte všetky: 12 tipov, čo navariť z kuracích pŕs. Chutné a rýchle jedlá, ktoré vás nikdy nesklamú
Súhlasím
V Italii se rika, ze omacka "burro - salvia" = mirne prepustene maslo s pridanim par listku salveje, je to prave orechove, protoze neprebije chut naplne testovin.
Pak jeste na taliri hojne posipat strouhanym parmezanem a absolutni blaho jest.
Vďaka za inšpiráciu určite vyskúšam. Bazalku dávam, lebo na rozdiel od šalvie je kúpim naozaj skoro vždy a všade, čerstvá šalvia nie je tak bežná. A korenie som začal pridávať len tak na skúšku keď som videl čo to dokáže v Gricia 😂
Mas pravdu, nenapadl me tento "klimaticky problem" s cerstvou salveji.
Ale i tu, jako treba bazalku, si muzes zamrazit a ulozit do mrazaku. Jen pak ty listky pridas tri a bude vse OK.