Rôzne

Torta (pre pobavenie)

cottonmouth - fotkacottonmouth, 6. augusta 2012

Dámy, cukrárky, čo poviete? Trúfli by ste si na výrobu? Verím, že pre
ofidofobikov by mohla byť problémom aj konzumácia :D


@zareaguj


Diskusia k téme

jerica
k tomu nemám slov , iba ak tak , výborné ! , určite by som sa nepokúšala ju robiť , na tanieri by som neodmietla:-)
laurisia
No tak toto ak by videla moja mama - do piatich minút je vo vzdialenosti 20 km. Má neskutočnú paniku a odpor k plazom :-)))
an3da
Perfektne vyzerá, no neviem či by som si dala...Ikedˇ pozerám na telke
TLC a tam nejaký Karlos robí ozaj neuveriteľné torty... Tak bol aj žralok a v papuli mal kusy rýb a akoby aj krv tiekla, ako opravdové. Najkrajšie mi bolo ked urobil celú súpravu pre čaj, šálky a všetko ako pozlátené, no prekrásne.
sany11
nieco tak skarede som este nevidela,znetvorena torta,tomu ani nemozete povedat ze torta.prepacte ale pre mna je to odpornéééé.
abdul
Mám niekde obrázky diel kórejských cukrárov, ale sú len pre skutočne silné žalúdky.
evusik
... odporné?? no, netreba zabúdať, že sú aj milovníci a chovatelia hadov a takého by asi takáto torta potešila.... tak netreba hneď odsudzovať... videla som úplné nechutnosti a toto je len zviera, pre niekoho škaredé, pre niekoho pekné...
to keby mne spravili tortu - pavúka to by boli iné rachoty :-))
evanaaa
Aj mne sa páči, už len tá práca, hady nejak nemilujem, ale v sladkej podobe mi nevadia, boli aj horšie výtvory a toto je obdivuhodné dielo, ako skutočný had.
cottonmouth
@medulienka122 : No, ja myslím, že je úplne jedno aká torta bude vo vnútri, ide o to ozdobenie a na to by asi pre neskúsených nestačil ani videorecept :)

@abdul : Tí akože mŕtvi novorodenci s odsekanými končatinami a hlavami?

@cistinka : Ak na výrobu, tak aj s fotodokumentáciou! :)
njdevil
fantazia,ja by som sice od nej utekala, az by sa mi pod prdelou prasilo, mam totalny odpor a panicky strach pred plazmi, ale nad tymto...klobuk dole, umelecke dielo!
hviezdickaz
fuha .... ako zive ... keby tam niekto vyrobil pavuka,tak mu ju doslova hodim do hlavy :D
michsamant
@abdul asi viem ktore myslis... ale to je ozaj silne kafe. Tento had popri tom vyzera ako krasna chutna torta...
cottonmouth
@cistinka : Keď som bola malá, tak som rada čítala knižky o dinosauroch, takže mne sa to veľmi páči a aj obdivujem takú šikovnosť! :)
helaxa
Kto to vytvoril je šikovný a má fantáziu. Ten had má veľmi prísny pohľad
soncya
Na prvý pohĺad vyzerá ako kamoškina Adelka. Tá má ale 2,5 m! Fakt neskutočne vymakaná torta!
evanaaa
No, prosím! A že fúúj. A Adelka má až 2,5 m, tak potom tej by ste sa mali báť, hihi. Na tejto ( tortičke) si aspoň pochutnáte.
xenoclea
Pre mna ako milovnicku hadov je to dokonalo zvladnuta hlava aj farebnost albina pytona mriezkovaneho (aj ked mu chyba znacny kus tela). Torty ale nelubim, takze by som s hrozou odskocila od obsahu, nie od formy...
lusinkab
Krasna torticka ja taketo sikovne cukrarky obdivujem ;-) hned by som si z nej kusok dala
enge149
tiež pekné ako umelecké dielo a práca je dosť náročná,ale každému sa páči niečo iné,tak neodsudzujem aj zvieratá sú všelijaké a nemôžu za to aké sú..cení sa práca a dôležité,aby bola chutná,ja idem piecť svadobnú,už mám oblátku jedlú podľa fotky,potom pridám na Varechu
sirmephisto
krasne :) pri prvom pohlade som rozmyslal preco niekto uploadol fotku hada :)
@cistinka ked som bol pred tyzdnom doma musel som mojej mamci ukazat tvoje diela lebo uz skor som obdivoval tvoje torty a kolace :) bola nadsena rovnako ako ja :)
medulienka122
enge149, ja som si tiež objednala zopár kusov aj s gélom na prilepenie, chcela by som urobiť takú obyčajnú z okrúhlych oblátok, ale za živý svet neviem zohnať okrúhle , všade majú iba podlhovasté, nevieš poradiť, alebo niekto??
evanaaa
Tortu robila Francesca Pitcher pre svoju dcéru na jej 6 narodeniny, a tak sa jej bála, že ju zamkla do chladničky....ale hostia boli nadšení.
pampuska92
ako cukrársky výtvor je to úžasné :) pani cukrárka je veľmi šikovná:), ale nikto by ma neprinútil zjesť to ...
womankc
je úplne krásna a dokonalá , ale ja by som sa s prepáčením posr......... Strašne sa bojím hadov, úplne panicky , keby mi to nejako nečakane odkryl na stole predo mňou, akože "tradá , to je pre teba" zrejme by som dostala infarkt
levandula
ja som naozaj myslela, ze to je had, az ked som videla odrezany kusok,pochopila som o co ide. na to musi mat clovek dobre nervy, aby to prezil ako prekvapenie na narodeniny. esteze existuju klasicke torty...