Damy potrebovala by som pomoc, dajte mi prosim tip na tortu, ktora by prezila hodinu aj daco v aute v tomto pocasi a mohla by som ju pripravit o den skor. Respektive, na vhodny krem, ktory bude letny(sviezi), zaroven bude pekne drzat.
Mala by to byt poriadne velka torta, cca pre 50 ludi, zatial som piekla len kruhovy korpus, cize mam obavu aj z kvality korpusu, vzdy robim klasicku piskotu, no predstavovala som si, ze by som na seba navrstvila 4-5 obdlznikovych platov upecenych na plechu, no nie som si uplne ista, ci to takto bude fungovat.
Dajte mi prosim nejake tipy, ak akekolvek mate :)
my sme mali tento vikend taku mensiu vinsovacku a moja mami to poriesila tak, ze hotovu tortu dala do mrazaku a kym dosla na miesto cinu ( cca 50 minut ), torta sa ani nestihla rozmrazit, mali sme ju skoro ako zmrzku za obedom
. kremy trvanlivejšie sú vaječné nad parou,varené čokoládove a pod. ale daj aký máš rada, minulý týždeň som robila šlahačkovo- mascarpone z jahodovým džemom a jahodami.
aj nápad stefi s fľašami sa mi veľmi pozdáva... výborný nápad
ešte sa chcem spýtať, aké fľaše zmrazuješ, umelé či sklené? /tie by asi praskli...rozmýšľala som, že by sa mohla dať zmraziť aj nejaká nádoba vo veľkosti plechu, napr. dóza na prevoz zákuskov, po zamrznutí vody nádobu zatvoriť a na ňu dať tortu... vďaka za radu...