Ahojte dnes ideme varit polievku TOM YUM a hkbarbie Šanghajske studene rezance so zesamovou pastou, Tak ak môžem poprosit 2010 a hkbarbie aby poslali posledne rady.
Ale zaroven prosim varecharov ktori ju robievaju aby napisali svoje pripomienky ako ju robievaju .Pastu TOM YUM mam.
sorry ale tazko ti pomozem , tak ako ja mam problem vyrobit bryndzove halusky , bolo by odo mna nefer ti radit ked mne citronova trava co je hlavna surovina rastie v zahrade tak isto limetky mam zo zahrady aj kafirove listky.
Budes musiet kompromizovat , len som pocul ze citronova trava sa da nahradit nastruhanou korou z limetky a rybacia omacka rozdrvenymi ancovickami.
Nezabudni hlavne pridat cerstvu nakrajanu koriandrovu vnat.
www.templeofthai.com/recipes/tom_yum_gai.php...
to nie je broblem aj rybaciu omačku z ančovičkami mam doma.Len som chcel aby si napisal taku domacu polievku ako sa to robi tam .
/nie je to drahe/ www.asiafood.sk majitelka je Thajčanka