Varenie

TOM YUM

turanec - fotkaturanec, 5. júna 2010

Ahojte dnes ideme varit polievku TOM YUM a hkbarbie Šanghajske studene rezance so zesamovou pastou, Tak ak môžem poprosit 2010 a hkbarbie aby poslali posledne rady.
Ale zaroven prosim varecharov ktori ju robievaju aby napisali svoje pripomienky ako ju robievaju .Pastu TOM YUM mam.

@zareaguj


Diskusia k téme

2010
turanec,
sorry ale tazko ti pomozem , tak ako ja mam problem vyrobit bryndzove halusky , bolo by odo mna nefer ti radit ked mne citronova trava co je hlavna surovina rastie v zahrade tak isto limetky mam zo zahrady aj kafirove listky.
Budes musiet kompromizovat , len som pocul ze citronova trava sa da nahradit nastruhanou korou z limetky a rybacia omacka rozdrvenymi ancovickami.
Nezabudni hlavne pridat cerstvu nakrajanu koriandrovu vnat.
turanec
2010 citronova trava, limetky aj kefirove listky je tu bežne dostat
to nie je broblem aj rybaciu omačku z ančovičkami mam doma.Len som chcel aby si napisal taku domacu polievku ako sa to robi tam .
turanec
Vidiš tu je už naozaj dostat skoro všetko aj prava thajska rybacia omačka s ančovičkami aj kaffirove listky/makiut/ aj limetky aj citronova trava ta sa mi na foto nezmestila.
evanaaa
Turanec, prosím, kde to je dostať, citrónovú trávu a iné?
turanec
Ahoj evanaaa všetko dostat na ul.Feriančikova kde je Mamut z druhej strany alebo ako su tri veže alebo si objednaj na adrese
/nie je to drahe/ www.asiafood.sk majitelka je Thajčanka
hkbarbie
@turanec zelam zabavu pri vareni a aby ti chutilo. Na tej polievke niet co pokazit, ked mas recept :-) Je to jednoduche a ked mas vsetky suroviny, tak uz ti zazelam len dobru chut :-) napis ako to dopadlo a pridaj aj fotku aj recept!