Rôzne

TINKTÚRA z MEDVEDIEHO CESNAKU

gordonko - fotkagordonko, 13. januára 2015

Chcel by som sa opýtať ,či tu má niekto skúsenosti s tinktúrou z medvedieho cesnaku ..... mam jej vyše litra a už týždeň si znej cvrknem do pohára z vodou ráno aj večer.
Zaujímalo by ma koľko že si toho vlastne mám dať , ako dlho a či sa tu nájde niekto ,kto mi napíše ako mu to pomohlo ........ lebo ja ju míňam iba preto lebo ju mam.

@zareaguj


Diskusia k téme

bubaya
2 - 3 krát denne po 20 kvapiek, a dobre zapiť vodou. Je to dobré na detoxikáciu organizmu, pomáha pri nechutenstve, tráviacich ťažkostiach, podporuje vylučovanie žlči, chorobách dýchacích ciest, proti arterioskleróze, znižuje krvný tlak, upravuje cholesterol, astma, bronchitída, zrýchľuje látkovú výmenu, proti črevným parazitom....veľmi podobné účinky ako cesnak - antibiotické, krvčistiace,tonizujúce.....len užívaj, uškodiť nemôže. Prípadne môžeš predať, deci sa v Nemecku predáva za cca 20 euro.
kimlo
Ja toho mám tiež asi liter a ešte som to ani neochutnal...
radost
my robíme tieto bylinkové extrakty..teda aj z medvedieho cesnaku..striedame po týždni..denne 1 pol-až štamperlík..iný alkohol zhruba nepijeme..je to vlastne istá cesta..myslenie..a či aj zázrak..??nevieme..ale-píšem..teda ešte žijeme..určite aj vdaka medvedovi v domácej..:-)
tak ži..užívaj..ver..:-)
janea
@bubaya , mozes mi prosim prezradit, ako sa to vola medvedi cesnak po nemecky? to je divy cesnak, ano? tak mozno wilder knoblauch? :) pripadne kde v akych obchodoch sa to predava? Dakujem.
janea
@bubaya , dakujem pekne! aj som myslela, ze to moze byt bärlauch ale chcela som mat istotu.
este raz diky.
ampara
Ja si vyrábam túto tinktúru asi 15 rokov a mám aj skúsenosť: môj manžel má vysoký krvný tlak a asi 12 rokov berie lieky (má 53 rokov a tá hypertenzia je zrejme dedičná). Pred 5-timi rokmi som mu začala každé ráno dávať 1ČL tinktúry do 1 dcl vody a už mu lekárka 2x znížila dávku liekov na tlak. Na kontroly chodí pravidelne,takže to nie je len jednorazová záležitosť. Môžem len vrelo doporučiť a nie len tlakárom.