Zdravá výživa

Tibetska huba

jarusska - bez fotkyjarusska, 9. augusta 2013

Dobrý den,prosim vas velmi by som chcela zohnať kryštáliky
tibetskej huby na mliečny kefír.Vie mi niekdo poradiť?Srdecna vdaka
. moj mail: jaja1960@azet.sk

@zareaguj


Diskusia k téme

nadia56
@Jarusska , v archive diskusie najdes viac diskusii na tuto temu, pohladaj, urcite najdes aj kontakty, vela stastia a pekny vecer:-)
micanela
nechcem byt zla ale ochutnala si to? ja som skusila dvakrat a nikdy viac ...
radost
@micanela
ja z tých hubiek robím kyslé mlieko-je výborné-samo o sebe tak chutne neskysne...hubky nejem...či ty myslíš niečo iné?
betty21
Aj ja mám hubky na mliečny kefír. Hubky sa nejedia, najlepší kefír je z mliečneho automatu
jarusska
ženičky moje a mohla by ste mi niektorá čo tu píšete poslať poštou,ak sa bude dať z tej hubky na kefír?Dohodli by sme sa cez mail,ktorý som sem dala. Ďakujem
micanela
@radost - zle som sa vyjadrila, nejem hubky, skusala som kefir. kazdy mame ine chute, poznam ludi ktori ho zboznuju aj ktori ho nenavidia.
gubics
Asi pred 20 rokmi sa u nás objavila Kombucha. Aj ja som z nej vyrábala podľa mňa nápoj veľmi príjemnej chuti. Nakoľko k tomu aby sa tá Kombucha začala pretvárať na nápoj bolo potrebné to rozdrobiť s cukrom. Tak som od toho pribrala, že hodne dlho mi trvalo aby som sa zbavila toho nechceného tuku. Od vtedy už nevypijem nijaké takéto zázraky na zdravie.