Rôzne

Teplovzdušný hrniec

iviska2 - fotkaiviska2, 10. augusta 2011

Dostala som na narodky hrniec- Rohnson Master Chef R 298 ,ale vôbec nie je v popise ako vlasne treba ukladať veci a či ten výpek steká dolu na to sklo(nemám kovovú spodnú časť,iba sklenú) , alebo všetko mám baliť do alobalu ?? som z toho nejaká blbá.Prosím,ktorá máte skúsenosti ,alebo viete kde ich mám hľadať prosíím pomôžte :-)

@zareaguj


Diskusia k téme

evas13
@iviska zadaj si do google názov hrnca-Rohnso... a keď máš prekladač určite sa dozvieš ako s ním narábať. Dostala si krásnu pomôcku do kuchyne, gratulujem. :))
iviska2
evas13, Dakujem za info,ale toto už mám za sebou .Ujo google mi nenašiel nič okrem ponuky kde a za čo kúpim tento hrniec :-( . Riskla som to a práve v ňom pečiem kuracie mäsko .Uvidíme ochutnáme :-)
dorisa
Ani mne nenašlo nič, aj som navštívila českú stranku- návody na elektrospotrebiče a nič tam nebolo.
misa1
vypek steka normalne na to sklo. a ked dopecies, tak to vylejes ako z hrnca. nemusis to balit do alobalu ani nic podkladat. ale piect treba na mriezke, aby ten horuci vzduch aj zo spodu maso piekol.
iviska2
Babuľky,to je super chuť.Dala som dve vrstvy vykostených posolených a opaprikovaných stehienok na ten dolný rošt aj na ten vrchný a oboje sú rovnako prepečené a mňááám. Tak už len skúšať ďalej :-)
tothka
iviska2 ja mám doma teolovzdušný hrniec 16 rokov a musím povedať, že je to veľmi dobrý pomocník. Dnes ho už síce veľmi nepoužívam, pretože už celkom dobre nefunguje termostat, ale kurčaťu upečenému v tomto hrnci sa nevyrovná žiadne . Ak chceš, napíš mi na môj mail tvoju adresu a ja ti pošlem komplet rady na používanie aj s množstvom receptov, ktoré som mala k nemu pribalené. Ten môj má síce trošku iný dizajn, ale systém je rovnaký, takže by ti to mohlo v začiatkoch používania veľmi pomôcť.
tothka
a prepáč, zabudla som, všetko najlepšie k narodeninám.
iviska2
tothka :-) Ďakujem :-) za prianie.Keďže sa tu moc nevyznám píšem ti moju mail adr sem iviska2@azet.sk. A vopred ĎAKUJEM za ochotu :-)
smilla
nechcem robiť nikomu reklamu, ale práve tento hrniec sa dá teraz získať ako darček k predplatnému časopisu Apetit. Za cenu 35 eur dostanete tento hrniec + ako príslušenstvo panvica a dvojročné predplatné časopisu Apetit. Sama som túto ponuku využila a už sa teším na hrniec.
ildy
prosim aj ja by som potrebovala pomoc.tiez som dostala teplovzdusny hrniec,a neviem ako v tom varit atd.
temka
Poprosím Tothku, či by ste mi mohli preposlať na mail (lucia.temiakova@gmail.com ) recepty na teplovzdušný hrniec. Ďakujem veľmi pekne :) Pomôžete mi :)
tothka
@temka , nemôžem ti pomôcť, pretože celú brožúrku k tomuto hrncu som poslala @iviska2 poštou, a keďže ja nemám z toho žiadnu kópiu ani nič podobné, skús sa obrátiť na ňu, možno ti pomôže.
temka
Iviska2, prosim vas nemohli by ste mi na mail poslat zoskenovane recepty co vam poslala tothka? Dakujem moc
marek1980
dnes som to prave hladal aj ja a nasiel som toto
img.kasa.cz/kasa-img/dokumenty/r_298_cz.doc
makika1979
@Tothka (11.8.2011 15:30)

Dobrý deň,
bola som dnes u lekára a ten my odporučil kúpiť teplovzdušný hrniec a nepoužívať pritom mikrovlnku, ktorá nášmu zdraviu škodí. Chystám sa ho kúpiť a keďže som čítala, že Ste ho dlho používali aj že máte nejaké overené recepty porosila by som Vás o ne. ďakujem
pomarea
@Tothka (11.8.2011 15:30)

Pekny den prajem.Mohly by ste mi poslat nejake overene recepty alebo navod ako ho pouzivat.Docitala som sa ze vi ho uz mate dlho a bola by som rada keby ste mi poslali nejake rady.Zatial vam dakujem.adresa moja je michaela.abrahamova@atlas.sk