Prajem vám varecháči a varecháčky krásny deň.Dlho som vám nepísala trošku som si prečítala komentáre sú naozaj niektoré smutné ale aj veselé.No keď som si prezrela vaše skvelé recepty až sa hanbím niečo pridávať.Takéto nemám nikde v kuchárskej knihe ozaj sa mám čo od vás učiť.Prosím vás o radu.Robila som syrovú roládu dala ju zatuhnúť do chladničky a keď som ju prerezala rostiekla sa mi.kde som asi mohla urobiť chybu neviem.Ďakujem vám.
@zareaguj
ja by som si nasla nejake rolady tu, pozrela, ako ich robia, porovnala s mojim postupom a mozno by som prisla na to, kde je pes zakopany
mne sa inak paci postup, uz neviem, ktory recept to je, ze sa platky syra naukladali na papier na pecenie tak, aby sa trosku prekryvali, na chvilku sa to dalo do rury, ten syr sa zlepil a uz sa mohlo plnit a rolovat - za malo prace krasny vysledok :-)
varecha.pravda.sk/recepty/syrova-rolada-fotorecept/39302-...
rozpustím v 1- 1,5 dcl vody /vývaru/ 1- 2 želatíny - na mäsá a zeleninu - podľa toho koľko mám plnky - a primiešam do plnky. Mám záruku, že budem mať úspech. Chuť sa takmer nezmení a výborne drží. Pracujem rýchlo, aby nestuhla skôr ako je potrebné. Ešte sa mi nestalo, aby potom nedržala alebo sa rozišla. Naopak. Pritom sa nemusí použiť veľa masla a plnky môže byť aj viac, ako je v bežných receptoch. Sú potom väčšie kolieska. Kto chce, nech vyskúša.