Ahojte, prosím o radu ako sušiť
snehové cesto v prípade, že moja
rúra nepovoľuje pootvoriť dvierka
počas pečenia - hneď pozastaví
program. Pri sušení s ventilátorom
na 75 stupňov čakám na jednu
dávku laskoniek aj 2 hodiny a aj
tak sú vnútri
stále vlhké.. Keď pridám teplotu,
idú do hneda.. Videla som tu
recepty, kde sa nesusili ale piekli aj
na 120 stupňov a ostali biele.
Nechápem :D dajte prosím trik
lebo už aj ja chcem mat ukážkové
biele a dobre presušené laskonky.
Vďaka
Asi ťa mýli, že nie sú celkom tvrdé. Podľa mňa ani nemusia byť, treba ich nechať vychladnúť na plechu a stuhnú. Keď budeš piecť nabudúce, skús si zo dve vyložiť a uvidíš, či sú dobré.