Rôzne

Solamyl

pouklinka - bez fotkypouklinka, 9. januára 2015

Ahojte!
Mám otázočku: robila som kuracie prsia so zeleninou a zahusťovala som solamylom. Pekne mi to zahustilo, no na druhý deň to bolo ako voda. Kde som urobila chybu? Ako to urobiť nabudúce?

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Je to pravda, ja som to už vyskúšala, teraz ak niečo zahustím škrobom ( ale už aj múkou, pre istotu), tak ak aj ochutnám, zakaždým si lyžičku poriadne poumývam a je to v pohode. Tiež som sa poučila pri čítaní tej diskusie. Stačí len stopa po slinách, olíznutie a zredne.
pouklinka
ďakujem dievčatá, myslím, že dnes budem testovať :) Robím ostrokyslú, tak bude príležitosť. ďakujem ešte raz.
spisakmirko
Děvčata, díky za radu! Vydím, že se vyplatí pořád se učit, abysme neumřeli jaktrulovia!
garanco
@vierka , Tvoja rada je zaujímavá a dobrá, ja som vždy taká fajnová, že lyžičku, ktorou chutnám, hneď hodím do drezu, ale už sa mi stalo pri buchtičkách, že krém popoludní zredol, ale nebudem prezrádzať, že "spolubývajúci" naň chodil potajomky:-)) ...
camembert
Jednoznačne používaj kukuričný škrob ten ti nezredne. Zemiakový zredne vždy.
viera1
@garanco pobavila som sa,hehe...Spolubývajúci chýbal v ZŠ na hodine chémie :) Ale je to sranda,môžu aj zatĺkať,vieme svoje.