Rôzne

SMUTNÁ SPRÁVA

torticka - fotkatorticka, 20. júla 2015

Neviem, či už o tom viete, zomrela PANI HEREČKA MAGDA PAVELEKOVÁ. Česť jej pamiatke.

@zareaguj


Diskusia k téme

milad
...ráno som listovala v jej knihe: "Jedna papá, druhá varí, pritom jedna druhú baví"...nefungoval mi net, a potom tá smutná správa v TV. Akosi sa to rozsypalo, zhasínajú hviezdy.
radost
praví veriaci by sa-vraj-mali tešiť-keď im zomrie niekto blízky..
moja duša vždy prepadne melancholii..smútku..márnosti..
asi málo verím..
denyany
Ani ja nie som veriaca. Je mi veľmi smutno, akosi odchádzajú známe tváre, ktoré som poznala celý život. Pán Chudík-toho som aj osobne poznala, teraz pani Paveleková. Dožili sa krásneho veku, dali nám obrovský kus seba. Tak už nech teda odpočívajú v pokoji.
lizatko
Osobne som ju nemusela, jej prejav bol pre mňa príliš teatrálny a škrekľavý, ale tí herci čo nám zomierajú sú zhruba tá istá veková skupina, 80+ , tak čo sa divíme? Vedˇ ľudia nad 80, to je už slušný vek v našich zemepisných končinách, či nie? A nie sú to len herci čo zomierajú, akurát o nich sa píše a sú na očiach, tak preto sa nám to tak zdá že "jaj!" Zomiera aj kopa iných, a mladších, a aj mladých. Treba sa pozrieť na onkologiu a potom sa nebudeme čudovať úmrtiu starých hercov.
radost
ja som teda prekvapená z vašich príspevkov..
mám 87 ročnú mamu..94 ročnú svokru..všetci-aj ony-sú-sme pripravení na ich odchod..napriek tomu už tá predstava bolí..tak či tak je to strata..aj v takom-dľa vás-vysokom veku..
takže za seba:ja sa nečudujem odchodu starších ľudí-je to zákon..
ale cítim to dľa spisovateľa:
=komu zvoní hrana?tebe..=
junior
Mne je smutno vždy, keď odíde niekto, koho som poznal, kto sa na mňa usmial, s kým som sa pozdravil.... Táto herečka sa nás usmievala, snažila sa nás zabaviť, aj keď jej humor nemusel každému vyhovovať. No teraz, v tejto chvíli je mi viac smutno z komentáru, ktorý tu napísala @micanela. Ty si tu už neraz "milo" prekvapila.
amelie
zo skúsenosti viem, že ľudia s "racionálnym" postojom k smrti majú obrovský strach z tej vlastnej... pani Majda nemala ľahký život, ale zvládala to bravúrne.
junior
Áno, @amelie , pochovala vlastné dieťa, čo si z nás málo kto vie predstaviť. Aj moja ma ma zomrie, viem to, ale nebudem samozrejme šťastný, ako píše @rados ť, aj keď viem, že @rados ť to myslela úplne ináč. Nakoniec, potvrdzuje to vo svojom komentári o 23.15 hod. Ale to, čo napísala @micanela.......Na to nemám slov!
izabella929
Pani Majdu som obdivovala vždy. Keď som počúvala jej rozprávanie,ako prišla o svoje jediné dieťa, bolo mi je úprimne ľúto, lebo pochovať svoje dieťa je bolesť matky najväčšia. Aj napriek tomu som sa divila, že funguje aj naďalej a to v mnohých zábavných reláciách. Ako vyzerala, to by som si nikdy nedovolila kritizovať.Mala som ju rada. Nech odpočíva v pokoji.