Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 454 najnovší komentár včera 19:47
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 454 najnovší komentár včera 19:47
- Astheart: Antioxidanty? 24 najnovší komentár 21. augusta 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 208 najnovší komentár 31. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 256 najnovší komentár včera 19:47
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár 18. augusta 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Ovocná torta so želatínou +fotopostup
-
Vaječno-cibuľový šalát +fotopostup
-
Snehová roláda so šľahačkou a s jahodami
-
Ryba na zemiakoch a paradajkách +fotopostup
-
Minul sa vám pudingový prášok? Namiešajte si doma vlastný! +video
-
Pstruh s chrumkavou quinoou, pečeným pórom a so špenátovým krémom
-
Super jednoduchý trik, ako šikovne umyť sitko VIDEO
-
Pikantný vajíčkový šalát VIDEO
-
Demikát, to je svetový unikát! Takto sa jedinečná slovenská bryndzová polievka varí na Liptove VIDEO
-
Zapekaný karfiol s mletým mäsom a ryžou VIDEO
-
Slaná bublanina VIDEO
-
Bravčové medailóniky s cesnakovou omáčkou VIDEO
-
Nepečený kokosový koláč s marhuľami VIDEO
-
Navrch koláča: 7 spôsobov, ako urobiť chrumkavú mrveničku aj bez masla
-
Rýchlovky z kuchyne: Čo variť v tomto teple? 12 receptov na jedlá hotové do 30 minút
-
Paradajky v skle: 10 najklikanejších receptov na domáci kečup
-
Chutné recepty: Čo robia z cukety známe tváre? Inšpirujte sa Vačkovou, Horváthovou, Kalisovou či Pycom
-
Dá sa to zachrániť: Rozmrazené mäso za pár minút? Toto je trik pre zábudlivých
-
Dobroty z chladničky: 10x nepečené dezerty z piškót. Rýchle, jednoduché, svieže
-
Svieža oslava: 13x letné narodeninové torty s ovocím
nikoho nezaujima ze clovek na to moze byt alergicky...ja stale tvrdim - ak to v menu napisane nemate, tak to tam laskavo nedavajte
nie ze by pouzili bylinky, ktore sa hodia (napr rozmarin do masa alebo bazalku do paradajkovej polievky...)...vsade pchaju tu pazitku a petrzlen
minule ma dojali, ked mi cerstvym petrzlenom posypali dokonca klasicke bryndzove halusky so slaninou...to prebilo dokonca chut bryndze! alebo svieckovu.... su normalni? vadi to len mne? alebo sa najdu aj ini?