Rôzne

Silveter

fany1602 - bez fotkyfany1602, 27. decembra 2012

ahojte čo dobrého budete pripravovat na silvestra?poradte mi
prosím!vopred dakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

mijaita
Budmerické šůlance, mrkvový salát s kapary, kapustnici s uzeným kolenem, klobásou a houbama , jednohubky s celerovou majonezou a vlaskymi orechy a ještě pomazánku s tymianem, ještě jsem recept nepřidala. A jistě ještě něco přidám nebo uberu.
abdul
Bude na chate. Demižón vína, kapustnicu na vytrávenie, obložené misy,pečená klobása, plnená krkovička, čerstvý domáci chlieb a utopence. Všetkým príjemnú zábavu.
irenaw
kapustnica, studená misa z rôznych druhov mäsa, jednohubky biele myši, čerstvý chlieb, nakladaný syr, nakladané papriky, chren zaliaty hovädzím vývarom... ešte to doladíme s ostatnými ;-)
bozulka
Posledné 2 roky je to už slabšie,ale nesmie chýbať nátierka s kraba alebo aspoň zo surimi,syrová nátierka s cesnakom,šunkové rolky plnené šľahačkovým chrenom,obložená misa s vajcami,misa s údeným a uhorkou,slané pečivo najradšej kysnuté pod vodou a samozrejme je uvarená aj kapustnica,ale z čistej bravčovej krkovice s kosťou.Ostatné podľa potreby...milujem olivy,ančovičky...!!!

 varecha.pravda.sk/recepty/natierka-zo-surimi/4356-recept....
babidka
Po vianocnom obzierani sa sa nemienim "dobit " este aj na Silvestra :-) Takze zeleninova polievka , domaci chlebik , mozno upeciem bravcove koleno pre pripadnych navstevnikov- hladosov ...a dost . Do misticiek si dame susene domace ovocie , orechy , jablka . Manzel asi bude drankat aj oblozene chlebiky a tak mu urobim nejaku pomazanku z tuniaka a chlebiky ozdobim nakladanou zeleninou .Koniec :-)
baculata
Správne @babidka , teoreticky aj ja chcem takého Silvestra, ale moje slabé ja to prebije.Robím studené misy a posledné 3 roky podla @cistinky Pochutkovy salat, ktorýpresne podla receptu važim, je užasný a samo podla @cistinky Ranajkovu misu. Misa je pripravená na sposob ruskeho vajíčka, všetkým velmi chutí.
medulienka122
U nás na "Silveter" iba jednohubky - jednu do hubky(susedom) a padaj! (že pred nami odpaľujú delobuchy, najradšej by som im dala jednu na hubky), ale ináč aj ja len niečo studené...
kuchticka
Ja asi ako @babidka , iba ak sa ohlasi do needle vecera navsteva, musim pripravit dalsie chody.
Nemienim sa prejedat, iba k sampanskemu nejake male dobrotky a dost.
hannah22
@cistinka ja nemám slov, toto je vhodne aj na potechu oka nielen bruška.... fantázia..... ja tiež poskromne kapustnicu, šošovicový šalát a pár jednohubiek s nátierkou....
fany1602
dakujem pekne za inšpiráciu jedna krajšia ako druhá!!!s tohoto si určite vyberiem takže ešte raz vdaka a želám Vám všetkým krásneho silvestra!!!! :)
sovka62
@cistinka !!!!! Toľko toho určite nepotrebuješ, nemohla by si jednu z tých mís, hociktorú, poslať expresnou poštou smer Trnava? Budeme mať návštevu, celkom by bodla.