Rôzne

Silvester 2022

ribana - fotkaribana, 28. decembra 2022

Všetkým vareškárkam a varechárom prajem krásny a veselý Silvester.
Šťastný krok na Nový rok 2023, nech nám to vždy dobre varí s pečie hehehe... a nech ten Nový rok máme omnoho lepší, zdravší, bohatší a láskyplný.
Nech sa všetkým darí.
Praje Ribana.

@zareaguj


Diskusia k téme

tomeska
Do každého nového roku si prajeme vždy to isté. Zdravie, št'astie, lásku,úspechy, ... Tak som si spomenula na detstvo, ked' sme sa učili ruskú pesničku, nepamatám si presné poradie, ale bolo to asi takto : Pust' vsegdá budet solnce, pust' vsegdá budet máma, pust' vsegdá budet táta, pust' vsegdá budet mir...... Prekladat' to, asi nie je treba, a myslím, že do dnešnej premúdrelej a pretechnizovanej doby sa hodí dobre. Tak milí Varecháči, prajem všetkým nech máme z čoho varit', na čom varit' a pre koho varit'.(samozrejme i piect') No a k tomu to zdravie, št'astie,pohodu, dobrú náladu . Mária
farbuska
@tomeska (29.12.2022 23:30)

Pusť vsigdá búdet sólnce!
Pusť vsigdá búdet néba!
Pusť vsigdá búdet máma!
Pusť vsigdá búdu já!
Podľa dostupných informácií inšpiráciou k tejto pesničke Solnečnyj krug boli štyri riadky (použité ako tebou a mnou citovaný refrén), ktoré ešte v roku 1928 napísal 4-ročný chlapček na svojej kresbičke. Aj po takmer sto rokoch sú naše základné túžby stále rovnaké.
Nech nás v nadchádzajúcom roku sprevádza slnko, mier, zdravie, naši milovaní a vzájomná vľúdnosť.