Rôzne

Sijaci stroj v Lidli

wevewe - fotkawevewe, 20. augusta 2012

Prosim o radu. Nesuvisi to sice s varenim....Ma z vas niekto
skusenosti s tymto vyrobkom?  www.lidl.sk/cps/rde/xchg/...

lidl_sk/hs.xsl/index_25853.htm
Oplati sa to kupit? Kedysi bola Singer dobra znacka, ako je na
tom dnes? Vopred dakujem za vase rady a postrehy

@zareaguj


Diskusia k téme

lenosko
ja som si kupila ten Lidlacky, stal 79,90 ale nepamatam si teraz znacku. Ma strasne vela stehov, zvladne Jeans, dvojihlu atd.... Tento sa mi zda taky "zakladny" oproti nemu.
evanaaa
V ktorom letáku by to malo byť? V tom od dneska to nie je a ten na ďalší týždeň bude až vo štvrtok. Ale je možné, že vo francúzskom Lídli je iný tovar ako v našom slovenskom.
turistka
@wevewe , "singerku" mám kúpenú z Hypernovy, nie som krajčírka, ale pre domácnosť stačí, je spratná, dobre sa ovláda- s veľa funkciami, má tichý chod.
kakaova
Kúpila som si veľmi jednoduchý (tým myslím fakt základne funkcie) Singer pred 2 rokmi. Veľmi som s ním spokojná. Moja mama profesionálna krajčírka na ňom šila a pochválila ho, že sa na ňom dobre šije.
Má len základné funkcie a to nastaviteľná dĺžka a šírka stehu. Ale v podstate na čo potrebujem , tak mi stačí. Myslím tým na zašívanie dier na kolenách a pod. Ale mám na sebe letné šaty , ktoré som si na ňom sama ušila. Kúpila som ho kvôli cene - 70 € v akcii.
evanaaa
Ja len ľutujem, že som si nekúpila Singerku alebo Veritas, ale juhoslov. stroj ( dávno.....) zn. Visnja - višňa (?), lebo predtým som mala len taký starý, jednu zo spomínaných značiek, kúpený za tri stovky Sk, dlho nevydržal a moc som sa nenaučila na ňom, a ten nový bol skôr pre pokročilých, mal viac funkcií, pre mňa bol zložitý, ale aj tak som na ňom dosť pošila.Teraz stojí nečinne už pár rokov a šiť na ňomm nebudem, mala by som ho niekam dať, nech je využitý.