Kuchyňa a vybavenie

Sencor

an3da - fotkaan3da, 27. decembra 2016

Videla som reklamu na kuchynský robot SENCOR. Nepoznám značku a chcela by som vedieť či máte skúsenosti s takým robotom.

@zareaguj


Diskusia k téme

conscientia
Priamo s robotom nie, no s rychlovarnou kanvicou, toastovacom tycovym mixerom ano. Najmizernejsia znacka, aku kedy ludstvo poznalo.
conscientia
Vsetky vyrobky boli velmi kazive (Sencorky kanvice sme mali i v praci, ich vydrz bola tak tri mesiace) a mali kratku zivotnost. Radsej si priplatit za inu znacku alebo prehladat internet, no najmä dobre precitat recenzie.
evanaaa
To potom radšej v Lídli elektrospotrebiče zn. Silver Crest, na tie som zatiaľ zlé hodnotenie nečítala, myslím, že boli aj tu v Diskusiách spomenuté......
an3da
Ďakujem, na reklame je to fakt príťažlive, tie všetky funkcie...
conscientia
@An3da ...to sú reklamy vždy. Ale ja osobne jednu zlú skúsenosť so značkou prejdem s tým, že stane sa...No ak sa ti to stane viackrát a vždy je ten istý problém, tak si už dupnem. Skús si však vyhľadať recenzie na ten Sencor robot a podľa toho sa rozhodni.

@Evanaaa : súhlasím, ja som tiež zatiaľ nemala problém so zn. Silver Crest, či už zakúpenou u nás alebo v nemeckom Lidli. Kanvicu mám už päť rokov a najnovšie mi pribudol tyčový vysávač, som spokojná.

jozefj
Mám ponorný mixér Sencor dva roky .Používam pravidelne a funguje dobre.
ivkamatko
Záleží aj na tom, ako používame. U nás značka Sencor /Kaufland/ je používaná.
Nepresadzujú značku, preto ani to nie je drahé. Máme napr.vysávač, ponorný mixér, autonavigáciu, rýchl.konvicu a všetko slúži. Vieme s tým narábať, sme spokojní. Ja doporučujem. Netreba platiť za značku,
an3da
Ešte stále neviem či je to česká, poľská, nemecká alebo čia značka?
an3da
Ďakujem, Kukulienka71. Už som sa dozvedela že je možné aj u nás v Srbsku kúpiť si rôzne spotrebiče značky Sencor. Ešte chvíľu považujem.
kukulienka71
@An3da (30.12.2016 15:16)

naše domáce sencor výrobky som vyhrala, takže som ich nekupovala. Ak by som si kupovala kuchynský robot, tak by som sa rozhodla iste pre inú značku, lebo sencor je u nás lacný a z toho mi vyplýva, že na niektorých častiach výrobku použili lacnejší/nekvalitnejší materiál. Domáce spotrebiče sú v súčasnosti lotéria, ťažko poradiť, zorientovať sa v tom množstve. Asi najlepšie je, ak máš aj poistenie domácnosti a prípadnú poruchu ti poisťovňa preplatí ( stým, že vieš, na čo sa poistenie vzťahuje) Minule sa nám pokazila 4-ročná umývačka riadu, opravár radil kúpiť novú ešte predtým, ako ju videl. Špekulovali sme s mužom dovtedy, kým konečne prišiel, rozobral, objednal, vyskúšal, znovu rozobral...poruchu spôsobenú skratom elektromotora poisťovňa preplatila a teraz som spokojná, umývačka ide lepšie ako nová:-) tak veľa šťastia, @an3da !
1x an3da
smeja737
Sencor ako značku som si veľmi obľúbila už pred pár rokmi. Najskôr som mala žehličku na vlasy, potom kávovar a teraz už skoro všetko pozerám Sencor, pretože zatiaľ som ani s jednou vecou nemala problém a je to relatívne cenovo dostupná značka. Takže keď som si asi pred rokov vyberala kuchynského robota, nemusíte sa pýtať, aká značka u mňa vyhrala :D
Mám konkrétne tento:  www.hej.sk/kuchynsky-robot-sencor-pastels-stm-41gr...
Zatiaľ je veľmi spoľahlivý a ľahko sa obsluhuje... Melie, mieša a neviem čo všetko bez problémov :)
A pred nedávnom som na jednom fóre narazila na zľavové kupóny a aj vďaka nim som aspoň niečo ušetrila takže ak pomôže tak pridávam odkaz aj na ne :)  www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...
an3da
@Smeja737 (3.2.2017 14:31)

Diky, ešte som ho nekúpila, preto že sme mali iné výdavky, ale práve preto sa mi páči že je viac spotrebičov v jednom. Teraz som si začla všímať že aj u nás jesto aj iné spotrebiče tejto značky.