Rôzne

Sem napíš nadpis

llucik - fotkallucik, 16. augusta 2011

ahojte, neviem kde to mam napisat a komu sa mam ozvat , som dost netechnicky typ :) ale doklikala som sa aspon sem, prosim vas ked niekomu nieco okomentujem a cakam na jeho odpoved, ako zistim ze mi uz odpisal(a) ?

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Pod diskusiami a zážitkami sú Nové komentáre, tam sa to objaví, ak to prehliadneš, môžeš opäť kliknúť na recept a pozrieť sa, či je tam odpoveď.
llucik
no toto je asi osud inak to neveim popisat , kvoli vam som tuto diskusiu napisaal , lebo som vas upozornila na ten cukor, a chcela som vediet ze co a ako, a uz som si nevedlea spomenut na vase meno, a vy mi odpisete tu :))) no mam dost :) ale aj tak mi nic nenabehlo ze nove komentare , len tak som priebezne pozerala ci mi niekto nahodou neodpisal, asi sa musim trosku zžiť s varechou lebo som zaregistrovana len od dnes...no tak receptik som si u a ja opravilam dakuem pekne, v piatok ju peciem :)
dorisa
@llucik , my si tu tykáme všetci, tak vitaj na Vareche a neboj, zaučíš sa, tak ako aj my ostatní.
llucik
aha no dobre chcela som byt iba slusna, aby sa nepovedalo, ze co to to za cudo nevychovane je :), och ze som ja skor tuto stranku neobjavila...:)
llucik
ide ma aj tak porazitm stale som neprisla na to ako zistim ze uz niekto odpisal....dam aj na ikonku najnovsie komentare , ale tam sa to zobrazi vseobecne, vsetko nie ze mne iekto odpisal, och, ja netechnicky typ :)
babinka
treba si zapamatat, kde si pisala komentar a vojst do tohto receptu - zatial, v blizkej dobe vraj uz budeme sa vediet vratit k svojim prispevkom - aj ja s tym zapasim, lebo zabudam, kde som dala koment a odpoved potom nie je. Iba ak otvoris vlastnu diskusiu ci zazitok, pride ti email o tom,ze bol k tebe pridany disk.prispevok
babinka
a zabudla som ta privitat, lebo sa ponahlam spat, je uz davno po polnoci....tak vitaj, studuj, pytaj sa a prispievaj :)))
lucylee
@llucik klikni si na profil @sovka 62, tam ma recepty, najdi si recept, ktory si okomentovala a pod receptom su komentare, tam zistis, ci ti @sovka odpisala
akeber
vitaj medzi nami...aj ja som bola spočiatku paf.......ale už som sa naučila...vždy si musíš nájsť recept a pod ním máš komentáre.. svoj...a postupne aj odpovede....ja som si našla aj po niekoľkých mesiacoch svoje recepty okomentované , preto si ich občas prejdem....:D
sandratamer
Ak vložíš vlastné recepty a niekto ti ich bude komentovať, tak ti oznámenie aj komentár príde do mailovej schránky, ktorú si zadala pri registrácii.

Ak však komentuješ niekoho iného recept, na to využi všetky komentáre, ktoré sa zobrazujú na hlavnej stránke dolu. Je tam posledných päť komentárov a po rozkliku sa ti zobrazí celá stránka, ďalej môžeš listovať v zozname ako treba a sledovať komentáre.
llucik
noooooo dakujem vam velmo pekne, to je asi uz luxus z facebooku, ze pekne vsetko vybieha kto co okomentoval atd.. najlepsie teda asi bude si zapisovat jednotlive nicky-prezyvky aby som potom vedela koho hladat, lebo vzdy som sa dostala na nejaky recept ktory sa mi pacil okomentovala (aj 5 zasebou) a potom ani za toho "jóba" si spomenut komu som to pisala....dakujem za rady a tipy...uzivajme si varechu ! :)