Rôzne

Rolada na slano

myalab - fotkamyalab, 4. novembra 2011

Prosim Vas pred niekolkymi dnami som tu videla novo pridany recept na roladku na slano.Na vrchu v ceste bola hladka petrzlenova vnat, nedari sa mi ju teraz najst. Poradi mi niekto. Chcela by som ju pripravit a nemozem ju najst. Vdaka

@zareaguj


Diskusia k téme

anykama
Ja to robím vo forme rohlíčkov na slano i na sladko a slané posypem sezámom alebo rascou a vždy sa prvé zjedia slané ,ale sladké tiež nezostanú.Je s tým trochu babračka ,ale splní to svoj účel a efekt.
myalab
Dakujem za typy, zial nie. Bola to taka rolada, na plech sa poukladala hladka petrzlenova vnat a na nu sa vylialo cesto. Po zrolovani cesta bolo vidiet na vrchu listocky petrzlenovej vnate.
gababu1
nasli ste tu roladu na slano???ja viem,ze ste hladali davno,ale taku neauku mam v odlozenu tu na varech....ak mate tak sory za otravovanie...
myalab
@gababu1 , nakoniec som ten recept nasla u oetkera :) ale rada si pozriem aj Tvoj :) vdaka
gababu1
>
Recepty
>
Piškótová slaná roláda s modrým syrom a
gababu1
chcela som nekao prekliknut link...ale som malo zdatna..tak sory...len ten nazov....hadam sa podari to najst...autor je -Sracz..
myalab
@gababu1 ano je to ona je tiez od oetkera, vdaka za najdenie tohoto receptu na vareche :) ak chces copy odkaz musis si ho vysvietit, potom stlacis ctrlC a tam kde chce vlozit odkaz stlacis ctrlV a je to :)