Rôzne

Rezeň z mletého mäsa

pivonka - fotkapivonka, 19. decembra 2012

Kedysi som mala recept na rezeň z mletého bravčového mäsa, ale bez syra. Viem, že sa doň dávalo trochu mlieka a fáš sa nechala odležať. O recept som prišla, ani neviem ako, vie mi niekto taký poskytnúť?

@zareaguj


Diskusia k téme

tatranocka
Súkenický bravčový rezeň:
400gr mäsitého bôčika alebo pliecka
soľ,ml.č.korenie
vajíčko
1 dl. mlieka
vajíčko rozšľaháme v mlieku a pridáme k pomletému mäsu.Zmes premiešame a uložíme do chladničky odležať (1/2 hod.).Tvarujeme 7-10 mm oválne rezne,ktoré obaľujeme v trojobale.Vypražíme do zlatista.
tatranocka
Robila,ale radšej mám bravčovinky (neobaľované) s cibuľou a horčicou.Toto je ale šťavnatejšie,lebo ostane všetko pod obalom.
pivonka
@vierkadoktorka , Ďaakujem aj tebe, určite niekedy vyskúšam. Včera som robila podľa @tatrano čky a boli výborné. S hmotou sa trochu zle pracovalo, bola mäkká, ale boli fakt chutné.