Kedysi som mala recept na rezeň z mletého bravčového mäsa, ale bez syra. Viem, že sa doň dávalo trochu mlieka a fáš sa nechala odležať. O recept som prišla, ani neviem ako, vie mi niekto taký poskytnúť?
@zareagujKedysi som mala recept na rezeň z mletého bravčového mäsa, ale bez syra. Viem, že sa doň dávalo trochu mlieka a fáš sa nechala odležať. O recept som prišla, ani neviem ako, vie mi niekto taký poskytnúť?
@zareaguj
400gr mäsitého bôčika alebo pliecka
soľ,ml.č.korenie
vajíčko
1 dl. mlieka
vajíčko rozšľaháme v mlieku a pridáme k pomletému mäsu.Zmes premiešame a uložíme do chladničky odležať (1/2 hod.).Tvarujeme 7-10 mm oválne rezne,ktoré obaľujeme v trojobale.Vypražíme do zlatista.