O Varecha.sk

Recepty v cestine

wzorin - fotkawzorin, 8. februára 2012

Dobry den,

chtel bych zde zacit pridavat nejake svoje recepty, tak by me zajimalo jestli je problem kdyz je budu psat v cestine, ingredience jsou samozrejme slovensky ale spis mi jde o postup pripravy.A take se chci zeptat jestli tu nejaci Cesi take prispivaji? diky

@zareaguj


Diskusia k téme

mijaita
Treba jaaaa ! :-) Nazev receptu admin prepise a jinak cestina nevadi. Ptala jsem se onehda take ! Budes vitan, je tu vlidne a pratelske prostredi a mnoho krasny receptu !
hubata
@vzorin - pekne ťa vítam a ubezpečujem ťa že my rozumieme a tešíme sa na každého nového vareškára!
kuchticka
@wzorin , ja te tu take vitam a mas to tu jako "doma" . Je tu take nekolik skutecnych Cechoslovaku jako napr. ja. Slovaci rozumi cestine dobre.
kopretina
Nejlepší portál co se týká receptů, o přátelství ani nemluvě. Jsem zde už dlouho a bez "varechy a vareškárů" by mi bylo smutno. Děkuji všem vareškárkám a vareškárkům.
dedostano
Myslím si že my najmä starší češtine rozumieme,takže žiaden problém.
tothka
@wzorkin Myslím, si že čím viac receptov pridáš, tým lepšie. A že budú v češtine ? Tak tento detail neriešim a myslím si že ani nikto druhý, kto chodí na Varechu, takže vitaj a zaraď sa.
evusik
@wzorkin vitaj a ukáž čo vieš :-) ja väčšinou ani nevnímam, že čítam po česky.... a kto niečomu nerozumie ten sa opýta... tak nech sa ti medzi nami páči :-)
porzellanka
@wzorkin cestinu, slovencinu, holandcinu, anglictinu, nemcinu vobec neriesime. Ked niecomu nerozumieme, alebo nieco nepozname, spytame sa. Vitaj a - pridavaj dobre recepty.
aroooo
vitaj a len kľudne pridávaj recepty,diskusie, zážitky....
helca103
vitaj medzi nami a nerob si starosti ved to nie je problém čeština je pre nás úplne bežná takže milý @wzorin len do toho - tešíme sa na tvoje recepty.

wzorin
diky vsem za vrele uvitani!!! to jsem vubec necekal :)
sovka62
@wzorin , aj ja ťa vítam a ubezpečujem ťa, že s češtinou problém nebude. Ja napr. ani nevnímam či čítam česky alebo slovensky, ak by sa ma niekto opýtal v akom jazyku je kniha, ktorú mám práve rozčítanú, nevedela by som. Tak len pridávaj recepty, už sa na ne teším.
kata50
@wzorin , len smelo fotografuj a píš ! Určite si budeme rozumieť. Sme radi, že si si vybral práve Varechu. :-))
klaura
tak zas nás je o jedného viac ... :))) vitaj medzi nami a všetci sa tešíme čím obohatíš naše kuchárske knihy ...