Rôzne

Punčovina

monika29875 - fotkamonika29875, 30. marca 2012

Chcela by som Vás poprosiť o recept na puncovinu. Chcela by som
urobiť priatelovi tortu - buď ženskú prdelku :) pripadne prsia a neviem
ako sa puncovina robi.
Ďakujem za radu.

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
najlepšie by bolo dopredu si upiecť obyčajný piškótový plát, ten pomrvíš, zo sirupu ( malinový, ap.) a rumu si spravíš nálev ktorým preleješ " mrvrnicu", prípadne môžeš do nej zamiešať aj dobrý pikantný džem, ale verzií a spôsobov je viac, uvidíš, iste ti poradia. Alebi si daj do vyhľadávača - punčová torta, alebo rez a uvidíš, čo ti vyhodí.
pivonka
Ako píše @evanaaa a pridávam rôzne dobroty, ktoré dá špajza: posekané orechy, kandizované ovocie, hrozienka v rume, aj rum, kakao, a najlepšie sú pokrájané višne z kompótu.
lilienocka
....no a ja davam aj silnu zalievanu kavu... Uplne najlepsie je odkladat si odrezky z velkeho pecenia do mraznicky a tie potom pouzit ako puncovu hmotu.... Kakao, hrozienka, kvalitny ovocny sirup- lesna zmes, dzem, hrozienka... Drzim palce
hubata
Hehe ... ani som nevedela, že tie odrezky a nepodarky čo schovávam v mrazáku na horšie časy sa volá tak honosne: punčovina ...........
Je to presne tak ako píše @evanaaa rozmrvíš, ochutíš a vytvaruješ z toho - no čo sa mužíčkovi páči.
evanaaa
@elisticka , pozrela som sa na tie tvoje krásne prsia, myslím ten dezert, tuším aj zlatá retiazka na nich bola, to bola skutočná?