Rôzne

Prosim poradte mi !!!

jarbra - bez fotkyjarbra, 5. augusta 2014

Mam takyto problem.
Napisala som par receptov a chcem pridat fotku, ako hlavnu a aj k postupom, ako ... obrazok c. 1, 2, 3, apod. Nafotila som fotky, mam ich ulozene.
A tu je problem: ... chcem pridat fotku - idem na VYBER FOTKY kliknem s mysou ... zobrazia sa mi moje fotky ... kliknem na fotku, ktoru chcem pridat ... tak sa vratim naspat na hlavnu stranku ...kde mi pise: OBRAZOK SA KOPIRUJE NA SERVER, ... PROSIM CAKAJTE ... No a ja cakam ... cakam ( uz tyzden ) a nie a nie obrazok pridat. :-( A este pise ... Chyba: NEPODARILA SA UPLOADNUT FOTKA, JE PRILIS VELKA, ALEBO STE NEZVOLILI KOREKTNY TYP FOTKY. Skontroloval mi manzel aj zat a obaja tvrdia, ze fotky ( velkost apod. ) mam v poriadku. Nerozumiem tomu, pretoze v jednom recepte sa mi podarilo pridat hlavnu fotku a aj k obrazku c.1, c.2 ... obrazok c.3,4,5 nie.
To sa mi este nestalo !!!
Oslovila som redakciu, ale zatial nic ! Preto Vas prosim mili varechaci o radu a pomoc !!!! Nie som technicky typ. Vcera som cely den spekulovala, ako nato ... dnes to iste. Obera ma tento problem o cas.
Dufam, ze sa niekto najde a poradi mi. Vopred DAKUJEM PEKNE.
Pekny vecer.

@zareaguj


Diskusia k téme

zolik
Pozri rozmery (Data) fotiek Co sa ti zobrazili a porovnaj s ostatnymi. Stalo sa aj mne, fotka bola nad pripustenymi rozmermi.
jarbra
@ zolik Dakujem pekne ... si velmi mila, ze si tak rychle reagovala na tento moj problem, ... uz sme to skusali a je to v poriadku, poslala som manzelovi aj zatovi na ich e- mail fotky, obaja tvrdia, ze je to OK ... poslali mi to naspat ... a ani tak to nejde :-(((
megdesign
Nejde o rozmer fotky /v pixeloch/ ale o velkost fotky /v kB/...

Zmensenie rozmeru fotky /orezanie/ nepomoze, treba zmenit pocet pixelov horizontalne vs. vertikalne /rozlisenie/, pripadne pomaha este zmenit DPI z 300 na 100.... Bude to kockatejsie, ale pri velkosti fotky na varecha.sk to je zanedbatelne....
jarbra
@megdesign , Dakujem pekne za radu, skusala som nieco z toho ( nie som ,, technicky zrucna na PC ,, :-))) ... ) ani sama neviem co vsetko som s tymi fotkami porobila, musim to niekomu zverit do ruk, kto sa rozumie ... ja urcite ,, nie ,, !!! :-( musim vsetky recepty co mam napisane pridat uz len tak, ako sa mi podarilo nieco pridat, alebo bez fotky. Este raz dakujem pekne. Prajem pekny a prijemny den .