Rôzne

Prosím o podporu

putulnak - fotkaputulnak, 16. septembra 2012

Chcem poprosiť o podporu v súťaži o najkrajší hrad, kde hlavnou
výhrou sú hrnce po ktorých veľmi túžim! Ak vás to nebude
zaťažovať, poprosím hlasovať na nižší odkaz. Z jedného počítača sa
dá poslať 6 HLASOV (nestačí len "páči sa mi")
Všetkým veľmi pekne ďakujem
 www.dedra.cz/fb2/soutez/foto/detail/36...

@zareaguj


Diskusia k téme

bozulka
Dala som ti hlas,ale bola by som rada keby si sa aj trošku predstavila,ináč vitaj a dúfam,že neostane iba u tej prosby o podporu.Tá torta sa mi skutočne páči.
abdul
Registrovaný 16. sept. 2012.
Nezdá sa mi to vhodné, aby sa niekto registroval na Varešku len kôli získaniu hlasov v súťaži.
medulienka122
ja si myslím, že to nie je fér, prísť si "irnix-dirnix" kde nič-tu nič a orodovať o hlasy
putulnak
chápem, slušne som sem napísala, kto môže nech hlasuje, kto nie tak nevadí. Ja na túto stránku chodievam, hlavne na FB sa pridávajú super recepty a keďže hlavne pečenie je moje veľké hobby, preto som sa prihlásila aj do súťaže, aj na stránku.
Väčšinou tam súťažia české kolegyne, ktoré neviem akým zázrakom zbierajú hlasy, tak som si povedala, že idem aj ja ďalej skúšať šťastie.
putulnak
a ešte aby som sa trochu predstavila. Som mamička na materskej dovolenke. Mám tri dcéry, dve 7-ročné dvojičky a malú ročnú slečnu. V čase oddychu rada vypekám rôzne tortičky.
Ešte raz sa ospravedlňujem ak sa niekto nahneval za ten odkaz. Chcem v tej súťaži bojovať, lebo s tortou som sa vypiplala. Mala by vyhrať najkrajšia, no zatiaľ má najviac bodov taká, ktorá je len obsypaná kokosom a doplnená umelými hračkami.
Hraje sa o hrnce, a keďže mám doma také lacné plecháče, tak robím čo môžem:-)
Katka
medulienka122
tak vidíš, Katka, to si mala hneď na začiatku, a to v profile, ale to nič, hlavne, že si to dala na pravú mieru, výhru ti prajeme, držíme palce!
ilusa
putulnak,ja ti to prajem a zo srdca ti zelam a paci sa mi aj hrad,aj to ,ze si si takto poradila a pri 3detickach mas sa co obracat
cupcake
Tak hadam by sme jej mali pomoct dievcata. Je nasa a s troma detickami. Katka drzim palce a dufam, ze napises, ked to vyhras. Keby sa dalo tak hlasujem a 3x, ale to nie je fer, ze?
apik
Poslal som hlasy hrad je naozaj krasny -iste sa princeznicky potesili...
ilusa
cupcake,mozes poslat az 6hlasov z jedneho pc
putulnak
ste zlaté, naozaj veľká vďaka! Tak keď budú hrnce, to sa vám určite pochválim. Potom aj nejaký dobrý receptík vyhľadám:-)
Hlasy ide pridávať 6 z jedného počítača. Tak ak máte doma viac počítačov, dá sa z každého 6.
Ešte raz vám ďakujem za podporu!
sovka62
Dnes som poslala 6 hlasov a zajtra ti z ďalšieho počítača pošlem ďalších 6. A samozrejme držím palce, cítim s tebou, moje dvojičky mali 18 mesiacov, keď sa nám narodila tretia dcéra, takže viem o čom je taký deň s dvomi (tromi) maličkými naraz.
vierik
Zahlasovala som Ti a nech tie hrnce sú Tvoje,držím palce :-)
evanaaa
Aj ja so zahlasovala, nevšimla som si ale, dokedy sa dá posielať hlasy, ale ešte skúsim. A prosím, ak rada pečieš ( veríš), občas, ak ti to dovolí čas pri deťúrencoch, pridaj aj sem na Varechu nejaký ten receptík. Držím ti palce!
evanaaa
prepáč, v zátvorke má byť - varíš, to bol preklep.
maminka1
inac aj mne by sa zisli nove hrnce ale ja sa nechytam na tento hrad ani nahodou ;-) takze srdecne prajem vyhru...ja mam len 1 dieta a aj to stepujem ked chcem nieco navarit/napiect :-D
jerica
držím palce , dúfam,že sa podarí prekonať tisícu hranicu kliknutí na zahlasovanie , čo sa dalo , minula som všetky hlasy na tvoju tortu,je pravda, že tá čo má tých veľa hlasov,pre mňa nie je nič moc,budem rada, keď sa všetci čo sú na vareche aj neprihlásený,kliknú ti na "zahlasuj"veľmi ti to prajem,ale keby sa to nepodarilo , určite ti pomôžem a pošlem ti moje nerezové antikorové riady.
putulnak
maminka1, posielať sa dá z jedného počítača len raz, a to 6hlasov.
ďakujem všetkým, aj za tie úprimné priania.
jerica, ja dúfam, že sa mi podarí vyhrať, a keď aj nie, tak nevadí, je to len hra. V pohode budem fungovať aj s tými čo máme. ďakujem.
lusinkab
.....splnene :-) pridala som ti 6 :-) a ked sa dostanem este k inemu pocitacu tak ti poslem dalsie.Drzim palce nech ti to vyhras hradik je naozaj krasny :-)
bahadur
už je tam 1023-hodně štěstí ,hrad je opravdu hezký
fany1602
tak a už je tam zase viac!pevne verím že to vyhráš!!!!potom daj vedieť.moc držím palce!!!!!
tilau
zlatý hrad...budeme držať palce...
mama3chlapov
pripájam sa v hlasovaní, si mi sympatická okrem iného tým, že sa snažíš takto vynaliezť, nájdeš si čas pri 3 deťoch.... veru viem o čom hovorím, lebo mám doma presne pre tvoje slečny 3 potenciálnych ženíchov v tom istom veku :o)))))))) a behám ako s nasolenou riťou
sylvinka
zalasované Katka, dnes ti pošle hlas aj syn zo školy. Držíme palčeky!
mama3chlapov
Katka, musím byť na FB, aby som zahlasovala? Lebo keď dám !hlasovať za túto fotku", tak sa nič nedeje, hlasy sa nepridávajú.
putulnak
Takže zaťov máme prichystaných:-)) Tak pri troch chlapoch to musí byť ešte veselšie:-)
áno, treba na FB prihlásený, potom na úvodnej stránke treba dať "páči sa mi", bez toho to nepustí hlasovať a potom sa dá poslať 6hlasov naraz.
putulnak
a aby som nezabudla, opäť všetkým veľmi ďakujem za podporu!
mama3chlapov
Katka, ja nie som na FB, vlastne tým pádom ani neexistujem :o))))), ale požiadala som pár kámošiek, dúfam, že zahlasujú. Držím ti palce!
ilusa
jerica,si fantasticka,ale vsetko dobre sa ti vrati
ewitka
milá Katka, veľmi ti držím palce aby si vyhrala. Poslala som ti 6 hlasov a zajtra ešte požiadam syna aby tiež za teba zahlasoval. Pozdravujem tvoje tri princezničky.
helca103
1137 dala som Ti hlasy aj u kamošky mám dojem že si môžeš chystať miesto na nové hrnce...
ilusa
no tak damy,rozhodte siete po kamoskach,nech su nase dievcata prve
tatty
čo som mohla som dala, dúfam, že vyhráš :-) 1156
margaretka28
1183, poslala som 12 hlasov, držím palce, sama mám doma 4 deti a aj dosť pečiem, tak dobre viem, koľko to stojí času aj námahy.:-)
njdevil
definitivne ta podporime aj my , spoza velkej mlaky, akonahle pridem domov posleme hlasy, aj staremu prikazem...z prace nemam pristup na fb:-(
medovnicek
a zabudla som napísať, že chápem tvoju snahu a pridala som toľko hlasov koľko sa len dalo, držím všetky palce čo mám, aby si ich vyhrala a tvoja tortička sa mi veľmi páči, si šikulka:)
jaroslava31
Zamrzeli ma komentáre na začiatku, tak som Ti poslala hneď hlas a až potom som dočítala diskusiu. Máš pravdu, človek dnes musí bojovať ako len vie. A Ty si to poctivo odpracovala, Tvoj hrad je najkrajší. Pošlem Ti hlasy aj z práce. Držím palce.
evusik
mojich 6 hlasov máš.... škoda, že takéto súťaže nie sú o kvalite, ale len o kvantite, čiže kto má koľko kamarátov na FB... prajem ti nech sa ti darí :-)
babinka
ako mozem o vyzvat mojich priatelov na FB o pridanie hlasov? Lebo ja som uz dala 6 a viac mi nedovoli ... ale mam par kamaratiek, co by mohli pomoct
babinka
uz som si poradila, zverejnila link na mojom FB :)
janara
chcela som hlasovať,ale nie som na FB a nechcem tam byť...dá sa to aj tak?

babkamt
Pridala som sa k tým , čo ti poslali hlasy. Prajem veľa zdaru.
putulnak
ide to len cez FB, inak sa nedá.
Ste úžasné, veľmi ďakujem za pomoc. Nikdy predtým som nechodila na žiadne diskusie, pokecy a podobne. Som rada, že môžem byť medzi vami, takú podporu som nečakala:-) Takže som veľmi milo prekvapená.
jaroslava31
Pridaných ďalších 6 bodov z práce, vyzerá to dobre, len ešte treba zabrať. Držím Ti palce
margaretka28
Normálne ma štve, že najviac hlasov má taká nemožná torta, ved upiecť piškotu, vyklopiť z formy a obhádzať umelohmotnými hračkami, to dokáže aj moja 12-ročná dcéra, ktorá práve mobilizuje spolužiačky, aby hlasovali za tú Tvoju@putulnak.
evanaaa
Dievčatá, len pridávajte hlasy, lebo ten prvý hrad ich má už vyše 1800, treba ho predbehnúť.
havino
1383 momentálny stav, prajem Ti zo srdca výhru, zajtra pokračujem v hlasovaní v robote a ešte idem z ineho laptopu doma
mama3chlapov
náskok, je už len 400, treba zabrať, musíme to vyhrať :o))))))))))). Ja som už minula možnosti.
Súhlasím s @margaretka28 , ten prvý hrad nie je nič moc umenie, "náš" dal evidentne najviac roboty. Katka do toho!
irenaw
veľmi pekný je ten hrad, síce na fb neexistujem, ale poobede poviem dcére a tá zapojí aj zopár kamošov :-) držím palce
putulnak
ste perfektné dievčatá!!!! som naozaj rada, že ma tak podporujete! Už som zistila, že tá prvá si vymieňa hlasy s inými ľuďmi na rôznych stránkach, len to chce strašne veľa času a mne sa nedá sedieť celý deň za počítačom. Ale končí to až 5.10., tak verím, že pomaly ďalej zájdem:-))
veľmi pekne ďakujem!
zolik
ja sa tam neviem dostat, odhodi ma to vzdy na Facebook!!! Co mam robit? aby som ti tu 6 hlasov mohla poslat? Inak Tvoj hrad je aj tak najkrajsi!!!
putulnak
ďakujem:-) no žiaľ, ide to len cez FB. Takže jedine sa cez niekoho prihlásiť, kto je na FB a zahlasovať cez neho:-) ďakujem za ochotu.
zolik
ja FB konto mam na rakuskej stranke, co by asi nemal byt problem. Takze cez FB, dobre skusim este raz. Rada by som Ti/Vam dievcatam k tym vytuzenym hrncom pomohla.
babinka
uz sa mi podarilo aj z dcerinho pocitaca, takze stupa to, ale este treba dost, drzim palceky :)
danda3
Katka, máš náskok cca 200 hlasov, hodila som link na FC, tak snáď niekto z priateľov zahlasuje, držím palce, torta je nádherná, niektoré by som sa do súťaže hanbila poslať, ale čo už...☺
rennatte
mas zahlasovane, viem ake to je mat radost z podpory, aj ja som pomahala dcere vo fotosutazi, sice tu na vareche sa zapojilo len par varechacov, ale som vdacna za kazdy hlas :-)
putulnak
ďakujem krásne všetkým. Dnes som dostala e-mail z Dedry, či môžu fotku môjho hradu použiť v ich katalógu:-)) tak sa strašne teším. Či vyhrám, či nie, pochvala urobí každej dušičke dobre:-))
ďakujem varecháčky:-)
ilusa
putulnak,vyhrala si,napises nam,ci vyhrala tie hrnce?
putulnak
dúfam, že som vyhrala. Musím počkať, kým to vyhodnotia. Lebo vraj v minulej súťaži niektorí posielali podvodné hlasy aj svojim súperom, s tým, že čakali, že ho vyradia. TAk to teraz celé skontrolujú a hneď ako budem vedieť výsledok, dám vedieť:-)
putulnak
:-))) Babenky, ja som to vyhrala:-))) strááášne sa teším a hlavne vám všetkým veľmi, veľmi ďakujem za podporu!!! Bez vás by sa to nepodarilo!!!!!
JUPÍÍÍÍ:-)))
medulienka122
Teším sa s tebou, držala som palce, gratulujem. Uži si výhru v zdraví a navar svojim milým veľa dobrých jedál!
jerica
Moje , gratulujem , nech sa ti varí osto šesť :-) Verila som v silu našich na varecha.sk .Ešte dobrý nevymreli , splnil sa ti tvoj sen :-)
Prajem celej rodinke veľa zdravia:-)
sylvinka
Ahoj Katka, strašne sa teším spolu s tebou. Gratulujem. Uži si výhru v zdraví.
lusinkab
Jej tak to ma tesi :-) ale vyhrala si pravom tvoj hrad bol zo vsetkych najkrajsi :-) a teraz sup sa do varenia :-) gratulujem k vyhre
irenaw
gratulujem, ten hrad bol najkrajší, teším sa na recepty z nových hrncov ;-D
tiginko
super, som rada že som mohla prispieť k tvojej radosti... aj ja si myslím, že bol ten tvoj hrad najkrajší, takže právom si vyhrala. Gratulujem a prajem veľa úspechov v ďaľšej kuchynskej tvorivosti :-)
ilusa
gratulujem a tesim sa s tebou,kazdy den som pozerala,ci je nejaka zmena.
margaretka28
Zo srdca blahoželám, zaslúžiš si výhru, Tvoj hrad bol najkrajší! Teším sa ked v tých nových hrncoch niečo navaríš a dáš na varechu.:-))
putulnak
ďakujem, ste zlaté:-))
už sa na to varenie tešííím:-) recepty pridám, keď sa dopracujem k takému, ktorý tu ešte nie je:-) ja skôr čerpem odtiaľ. Už som chcela pridať palacinky so špenátom, alebo pudingový závin. Vyfotila som a potom som prišla nato, že to tu už je. tAk sa nebudem opakovať:-))
havino
no tak sa úprimne s tebou tešíme, tvoj hrad bol bezkonkurenčne najkrajší, bolo vidieť, že ťa to stálo času a námahy, kreativity, nie len posypané piškotové cesto, ako tie ostatné, máš zaslúženú výhru, uži si ju v zdraví

mama3chlapov
Teším sa, že si vyhrala, veľmi som ti to priala a sledovala som ako to dopadne. Varecháči sú super, že ťa podporili. Nech sa vám dobre varí a chutí všetko z nových hrncov. Máš pravdu, je problém dať na varechu niečo, čo tu ešte nie je. O to viac obdivujem kreativitu niektorých varecháčov. Pekný deň!