Rôzne

Problémy s kuchárskou knihou

jarca - fotkajarca, 14. decembra 2011

Milí varecháči a varecháčky, chcem sa opýtať, či náhodou nemáte
problémy s načítavaním receptov v KK. Mne totiž posledných asi
4 až 5 dní načíta len netriedené recepty a moje rubriky, ktoré som
si vytvorila nenačíta, ale naskočí známe okno a posiela ma do chladničky. Neviem čo s tým, a či mate ešte niekto takýto problém.

@zareaguj


Diskusia k téme

havino
mne to robillo minulý týžden stále, až som už zuriva bola z toho, okienko mi kázalo vstať a ísť do chladničly a pri tom som tu nebola,len prihlásená som bola, na rýchlo som potrebovala nájsť uložený recept a a ni som sa k nemu nedostala veru, teraz mi to už ide
dorisa
Ja mám všetky netriedené, tak mne načitáva:)))))))))))))))))))))))
dublinka
mne už nenačíta ani netriedené :(( iba ten zoznam rubrík...a ani pridávať recepty mi nechce :((
jarca
Dievcata, veľmi pekne ďakujem za odpovede. Dúfam, že sa to vyrieši a budeme spokojné s KK ako na začiatku keď nám je redakcia zriadila. Ja
som skusila isť na varechu cez internet v telefone a tam mi to išlo. Tak
som si popresúvala niektoré recepty do netriedených a dúfam, že sa k ním dostanem. @dorisa a @dublinka dakujem za odpovede a @havino dúfam, že to nie je vírus v Žiline :))), ale aj ja som už včera
zúrila, lebo si chcem dať na lištu recepty, ktoré chcem robiť a no div
sa svete nechcelo to načítať, ale dnes som im prešla cez rozum a zatiaľ to ide. Ešte raz ďakujem za odozvu a prajem spokojne a šťastné sviatky plné pohody a radosť z napečených koláčikov.
alexdidi
Ja mám všetky recepty triedené,skúšala som teraz a nemám žiadne problémy s načítavaním receptov...
sneica
ja som netriedenene triedila vcera a vsetko je v poriadku....
evanaaa
Pre istotu som sa hneď teraz mrkla, ale mne to ide, ani som ešte podobné problémy nemala - zatiaľ. Možno je niekde chyba, alebo - chyba nie je vo vašom prijímači, hihi.
sairaam
Tak mne to začalo robiť teraz. Som z toho na nervy, lebo sa mi nedá dostať k uloženým receptom, ktoré potrebujem.
jarca
Dievčatá ďakujem za ohlasy, ja som teraz skúsila ísť na varechu cez iný prehliadač - firefox a tam to funguje ako hodinky. Bude to tou operou, nedávno mi to chcelo aktualizovať a urobilo mi to zmeny a takto to dopadlo. Som rada, že sa čosi z vedomosti mojho syna na mna nalepilo :). Skúste to ak náte možnosť a máte tam aj iný prehliadač.
remcula
@jarca , zdravím a děkuji za přátelství. Pokud tě to uklidní, já tomu třídění dodnes nerozumím!:-)) Takže mám problém si i recept vytisknout. Sem tam na to příjdu a pak zase ne. Já mám Firefox a poslední dobou je jak slimák:-( a to mám docela dost velkou rychlost PC.