O Varecha.sk

Problém najst recept

macip - bez fotkymacip, 16. októbra 2016

Hladala som oškvarkové pagáčiky,podla vyhladávača.poriadne ma nahnevalo,Ked som PO pol hodine objavila znovu cez google že sú Iba úžasné.ha haNechajte na nás rozhodnút či chutia a recepty radte presne s vŷznamom,Alebo surovinou Tak Ako uvádzate.

@zareaguj


Diskusia k téme

2010
Dnes som mal perfektnu kacaciu polievku u vietnamcov, tak som len zo srandy napisal na Varechu ? no popisala a nasla riadne voloviny.



redakcia
Názvy receptov si zadávajú samotní autori receptov. Zasahujeme do nich len v prípade, že nie sú gramaticky alebo gastronomicky správne. Keď si dáte na Varecha.sk vyhľadať oškvarkové pagáčiky (zadáte do druhého vyhľadávacieho okienka, ktoré je určené na vyhľadávanie podľa názvu a textu receptu), nájde 42 receptov, z ktorých si môžete vybrať.



redakcia
@2010 (16.10.2016 17:57)

Momentálne Varecha.sk vyhľadáva recepty, v ktorých sa hľadaný výraz nachádza v názve receptu aj v texte receptu. Preto niekedy vyhľadá zdanlivo nesúvisiace recepty, v ktorých sa však hľadaný výraz nachádza (nemusí byť v názve, stačí, keď sa spomína v texte receptu).
regri
ani mne to nejde asi som na inej planete chcela som napr. ,,zavarana cvikla,, od Tatranka a nic a je toho ovela viac co sa vobec nezobrazi som dost smutna a zabijam tym hladanim vela casu nezobrazuju sa mi rp ani podla mena.juj jak ma to stve.
redakcia
@Regri (21.10.2016 14:03)

Vyhladavanie na Varecha.sk je v poriadku. Staci napisat do horneho okienka text, ktory hladate. Vo Vasom pripade to bola "zavarana cvikla tatranka".


redakcia
Ked chcete zacat vyhladavat nieco nove, kliknete na zelene X vpravo hore alebo na Začať hľadať odznova.