Ahojte,
Prvy krat sa pripajam do diskusie lebo mam problem s jahodovym dzemom a potrebujem radu. Vcera som varila dzem a prihorel mi, samozrejme cely dzem ma prihorenu chut, ako by som ho este vedela zachranit aby bol jedly?
Dakujem ze rady...😩
Ahojte,
Prvy krat sa pripajam do diskusie lebo mam problem s jahodovym dzemom a potrebujem radu. Vcera som varila dzem a prihorel mi, samozrejme cely dzem ma prihorenu chut, ako by som ho este vedela zachranit aby bol jedly?
Dakujem ze rady...😩
Tam sa uvádzajú 3 PL lekváru, ale ja som zvykla dávať aj viac. Zvykla som do neho spotrebovať také nie úplne podarené, príliš riedke.
A pozri si, prosím ťa, recept na prípravu džemu klasickým spôsobom od @tinca. Ja ho varím rovnako už vyše 50 rokov a keďže sa varí postupne, po menších dávkach, nemôže sa stať, ž ti prihorí všetok.