Rôzne

Prezeranie receptov

alena45 - fotkaalena45, 23. júla 2013

dnes som hľadala nejaký koláč s čučoriedkami, do chladničky som
zadala čučoriedky, vyšlo niekoľko stránok, ale to prezeranie - pri kroku
späť (po otvorení receptu) to hádže stále na prvú stránku. Aj druhú
stránku vidno, ostatné sú len vybodkované, nedá sa kliknúť na
stránku, napríklad 4, keď viem, že som bola na nej. Bude s tým
redakcia niečo robiť ?

@zareaguj


Diskusia k téme

redakcia
áno, redakcia s tým už niečo robí, je to v novinkách, ktoré sú rozrobené a zatiaľ sú tajné :)
evanaaa
A etše som chcela poodbne - ak v mojej KK hľadám recepty, tak mi tiež za každým pozretím, ak to chcem vidieť ďalej, skočí skoro na začiatok a tak musím dlho "listovať", kým prídem tam, kde som predtým skončila. A pozriem ďalší recept, vrátim to a znovu to skočí..... prečo to nepokračuje , kde som prestala?
vlasatka
Tiež sa mi to stalo s tou chladničkou, že sa recepty vždy vracali k prvej stránke. No žeby to bola dobrá novinka? Hmmm.....
morenajea
Stačí si na recept, ktorý chcete otvoriť kliknúť pravou myšou a dať "otvoriť v novom okne/záložke". Potom vám pôvodná stránka zostane na mieste.
alena45
@morenajea , samozrejme, všetko sa dá obísť, ale je to takto zle zrejme od začiatku a považujem to za chybu a chyby sa majú opravovať.
redakcia
Chladnička je v tejto verzií od začiatku, chladničku sme počas celej doby nemenili. Pri malom počte receptov na začiatku si nikto túto neideálnosť nevšimol, pri veľkom počte receptov sa človeku častejšie nájde veľa receptov, a to chceme vyriešiť novou Chladničkou.
aroooo
a v hľadaní v mojej kuch.knihe nie?, aj tam to stále hodí v hociktorej mnou zvolenej kategórii/polievky, keksy,bravč.mäso..../ stále na začiatok a veru je to otrava v toľkých receptoch sa dopracovať znovu k otvorenému a pokračovať.