Rôzne

Presun torty

smajliqa - fotkasmajliqa, 6. júna 2013

prosim Vas, ako dlho mozem viest v aute cokoladovu poschodovu tortu, aby sa nestalo, ze sa mi zacne topit? mam ju v krabici, a v igelite,,,, mam ju nejak speci zabalit? abo staci ta krabica? bojim sa, ze sa mi ta cokolada roztopi... vzdy som prevazala len marcipanove,,,, mate niekto s tymto skusenost?
dakujem...

@zareaguj


Diskusia k téme

32521_1358865546 - profilový obrázok
lba
lba
@smajliqa , dá sa prevazat ako daleko budete chcejut, iba treba vkladať do krabica chladiaceho boxu, obalená torta foliom a okolo pokrkvaný papier..mam skusenost.Omluva, neviem dobre slovenky:-)
nadia56
uz je tu diskusia na tuto temu, popozeraj v archive, mozno sa ti niektora z rad zide, stastnu cestu ti zelam:-)
babidka
Ja som prevazala v jedno horuce popoludnie 2 poschodove torty rovnych 129 km na zadnom sedadle auta ....a slnko svietilo na ne celou cestou :-))) Sli sme asi 60km rychlostou a a ja som celou cestou jajkala pri kazdej nerovnosti terenu ...torty sa "veselo kyvali" a ja som bola uplne hotova s nervami . jedna bola z marcipanu a druha cokoladova a na vrchu s 30cm babikou co mala "akoze krinolinu" z praveho masloveho kremu :-)!! Dosli sme bez akejkolvek skody do hotela kde sa konala dcerina svadba - a hned sme ich dali do chladiaceho boxu a cakali co bude . Nic . Marcipanova /3 poschodova/ samozrejme musela prezit ...a cokoladova takisto :-)Dokonca vyzerala este krajsie kedze krem na "sukni" cestou iba mierne povolil a ta vyzerala uplne uzasne .takze da sa... Ale aj tak by som navrhovala aby si ju prevazala skoro rano alebo v noci :-))))))))))))))))
gabec
naplň plastové fľaše vodou a daj zamraziť, tortu v krabici vlož do ešte väčšej krabice a priestor medzi krabicami vylož tými zamrazenými flašami a máš cestovnú chladničku na tortu.
janger
Potom daj vediet, ako to dopadlo....a pripadne sprav fotky ;-))).
drevarka
my sme prevážali tortu 280 km,klíma fungovala ma plno vonku 23 C a v aute sme sedeli vo vetrovkách.Vodiči sa ťukali na čelo ked nás videli ale inač to nešlo.
smajliqa
super ludia, podarilo sa... vydrzala aj torta, aj ja s nervami :D .. len tie nase vytlky.... a tie flase vyuzijem druhy raz,, je to super napad.. dakujem