Varenie

Presciutto- prsuto

sefkuchar - fotkasefkuchar, 23. januára 2011

Ma niekto recept na tuto taliansku specialitu.??????

@zareaguj


Diskusia k téme

sefkuchar
Dakujem -Julicka - klikol som si na to neuveritelne....!!1To su machri ,lepsi asi ako Taliansky..!Za 6 ,mesiacov uverejnim foto mojho vyrobku!
sovka62
@sefkurach , len dozri na to, aby si to mal dobre presolené pri kosti, alebo sprav ako Chorváti a kosť vyber. Ak v mäse okolo kosti nebude dosť soli, práve tam sa ti pokazí a môžeš to celé vyhodiť. Chorváti sušia pršut vykostený (aspoň na Krku v meste Vrbnik, tam nám to predviedli) a na mieste, kde je prievan (samozrejme morským vzduchom, ale kvôli tomu sa nesťahu).
2010
julica, super dik ,sovka u nas ten morsky prievan mame ale az moc teply.
Tak by som mal asi varene prosuto.U nas je tak sproste drahe ze to ani nie je pravda, ale ked clovek vidi ake to je zdlhave pripravit ...
sjuz
och, prosciuto, pršut - moja slabosť...hmm!
tinca
@2010 a myslíš, že u nás je to lacné?? Ale raz za čas sa dá
tizian1cat
boze, aká skoda, ze nemam chladnu pivnicu, hned by som aj zacala solit, neviem si predstavit, kde by som to v Petržalke na 8.poschodí zavesila, xixixi